Sesvete - Bosanski lonac - stand up večer BiH humora

Sesvete - Bosanski lonac - stand up večer BiH humora

Narodno sveučilište Sesvete, Sesvete

O događaju

INFO: Dvorana je rasprodana, ali smo zbog golemog interesa zamolili u NS Sesvete da nam daju pomoćne stolice. Uglavnom, ima 20 dodatnih mjesta, ali se stolice moraju staviti iza zadnjeg reda u dvorani pa se slabije vidi pozornica. Link za kupnju ovih ulaznica: https://www.entrio.hr/event/pomocne-stolice-sesvete-bosanski-lonac-stand-up-vecer-bih-humora-7165
-----------------------------------------------------
Drage Sesvećanke i Sesvećani, stiže vam skupina Bosanaca i Hercegovaca! Da smo u 90-ima ovu rečenicu bi doživjeli kao upozorenje, ali ova ekipa neće ostati trajno, nego napuštamo Sesvete istu večer. Nakon što vas pošteno nasmijemo!
------------------------------------------------------------
Ako je Bosna i Hercegovina po nečemu poznata onda je po humoru. Teško ti je, svakodnevnica te melje, obrati se Bosancu ili Hercegovcu kojeg poznaješ i oraspoložiti će te. E, u stand up predstavi Bosanski lonac ih je čak četvero. Tri muškarca i dama. Nasmijavaju Igor Drljo, Marko Dejanović, Miranda Lončar i Admir Šećkanović.

UPAD:
- Pretprodaja 50kn
- Na dan 60kn

ULAZNICE U PRODAJI:
- Online ovdje.
- Entrio prodajna mjesta:

  • GHETALDUS [106] - Kaufland Sesvete

Bistrička 6, Sesvete

  • GHETALDUS [089] - ZG - City Centar One East

Slavonska avenija 11d, Zagreb

- Na ulazu u dvoranu sat vremena prije predstave.

RECEPT ZA SMIJEH:

Za početak prodinstaš malo mostarca Drlje, da se atmosfera zagrije, onda dodaš zeru purgerskog bosanca Adija, čisto da pusti svoje arome iz dijaspore, zatim poklopiš sa hercegovkom Lončar, da bi na kraju završni tač svemu dobio sa sitno nasjeckanim banjalučaninom Dejanovićem. I miješaš.

Vidimo se ;)