Senno & Sin @ Boogaloo

Senno & Sin @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

BOOGALOO ZAGREB, terasa
23.05.2020., 18.00 - 23.00h
SENNO & SIN


Future Scope najavljuje svoj povratak u klubu Boogaloo sa večernjim programom pod otvorenim nebom Zagreba, točnije na našoj novootvorenoj terasi!
Mjere su oslabile stoga je vrijeme da ojačate svoje mišiće nogu tanzajući na mjestu ove subote, 23. svibnja uz naše rezidente, Sennu i Sina.
Proljetno gibanje održati će se od 18 do 23 sati kako bismo se postepeno pripremili na partijanje do ranih jutarnjih sati i dočekali oslabljene mjere civilne zaštite.
Mjesto prvog prljanja plesnih cipelica je naša bočna, friško uređena terasa, a u funkciji će biti i terasa na platou.
Broj ljudi koji će moći prisustvovati ovome događaju je strogo ograničen stoga; tko prvi, njegovo!

Ulaznice te čekaju u sustavu Entria po cijeni od 40 kuna, a ako sa sobom vodiš i ekipu, nudimo paket koji uključuje rezervaciju stola te pet ulaznica za samo 150 kuna.
Dođite na prvo zajedničko proljetno druženje i širite ljubav, ali sa sigurne udaljenosti! ;)

VAŽNO!
Prije samoga dolaska u klub zamolili bismo sve goste da budu odgovorni te da se pridržavaju mjera u našemu caffe baru Boogaloo, ali i izvan njega.
Ne zaboravite da to radite zbog vas samih i vaših bližnjih.
Dobili smo priliku doživjeti ponovno druženje stoga trebamo i dalje biti odgovorni kako bismo se što prije vratili u normalan clubbing. Molimo vas da dezinficirate svoje ruke, da ne dijelite svoje čaše s drugima i da prilikom kihanja/kašljanja prekrivate usta laktom. Svjesni smo kako naša kultura promovira širenje ljubavi i ujedinjenje, no molimo vas da održavate razmak te da svoje nogice razgibate na svome mjestu.
Valja napomenuti da se preporuča i nošenje maski bez obzira što smo na otvorenom prostoru i nismo jedni pored drugih. Nadamo se da će prvo druženje biti uspješno te se zahvaljujemo na razumijevanju!