SEA DANCE FESTIVAL 2021

SEA DANCE FESTIVAL 2021

Plaža Buljarica, Budva

O događaju

Sedmo izdanje Sea Dance festivala bit će održano od 28. do 30. kolovoza na jednoj od najljepših točaka na Jadranu, plaži Buljarica u Budvi.

Crnogorsku, ali i publiku iz preko 40 zemalja svijeta okupljenu u tirkiznoj uvali očekuje glazbeni događaj godine i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na cijelom Mediteranu.
Nizozemska superzvijezda i trostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a Martin Garrix predvoditi će program ovogodišnjeg Sea Dance Festivala na koji stiže uz audio-vizualni spektakl kakav je publika do sada mogla vidjeti samo na najvećim svjetskim festivalima kao što su Tomorrowland, Coachela, EXIT, Ultra i drugi.

Koliko je Garrix svojom pojavom uzdrmao same temelje glazbene industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svjetski DJ u proteklom desetljeću, te činjenica da iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova! Vodeći svjetski izvođači poput Rihanne, Justin Biebera i Dua Lipe utrkuju se da surađuju sa njim, dok ga je čuveni magazin „Forbes" proglasio jednom od najuticajnijih svjetskih ličnosti ispod 30 godina.

Nakon što je Guetta ljestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Garrix je danas praktično jedini u svijetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim spremio u suradnji sa EXIT timom.

Brojni svjetski mediji, među kojima su i CNN, New York Times, Guardian, Conde Nast, Metro, Daily Mirror, Daily Express i drugi, preporučuju Sea Dance kao jedan od najboljih svjetskih festivala na morskoj obali.