Entrio

SEA DANCE FESTIVAL 2017

SEA DANCE FESTIVAL 2017

Jaz beach, Budva

Naziv Cijena Količina
SEA DANCE FESTIVAL 2017 PROMO - Ol
299.00 kn
*Ulaznice vrijede ISKLJUČIVO za hrvatske državljane! (na ulazu će biti potrebno pokazati osobni dokument) *Ulaznicu je potrebno zamijeniti za narukvicu na SEA DANCE Festival zamjenskim mjestima. ***VAŽNO: ULAZNICA MORA BITI ODŠTAMPANA, e-ulaznice koje nisu odštampane se neće priznavati!*** *Narukvica omogućava jedan ulazak na Sea Dance festival u toku svakog festivalskog dana. *Sve informacije o zamjeni će biti dostupne najkasnije 7 dana prije početka festivala na www.exitfest.org. *Oštećena narukvica nije važeća.
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

EXIT avantura se nastavlja četvrto izdanje Sea Dance Festival će se održati od 13. do 15. srpnja.


Britanska soul zvijezda i jedan od najtraženijih glazbenika današnjice, John Newman, nastupit će u četvrtak 13. srpnja na plaži Jaz, te pripremiti nezaboravan koncert, ali na otvaranju ovogodišnjeg Sea Dance Festivala. Dan nakon što je jedan od najvećih producenata i DJ svih vremena Fatboy Slim isključivo na Jaz će se obilježiti 15 godina od najvećeg party-a svih vremena, održanom u rodnom Brightonu.
U subotu, 15. srpnja nastupa i jedan od najprepoznatljivijih glazbenika današnjice Sean Paul. Pravi uvod u veliki party pred nastup svjetskih zvijezda na plaži ugostit će hip-hop trio Bad Copy, a domaćini more plesa, Kotor tandem WHO SEE