Šank?!

Šank?!

Vintage Industrial Bar, Zagreb

O događaju

U cjeloj blagdanskoj vrevi odlučili smo vam, dinamike radi, pripremite Štefanje na Šanku?! Zato Požuri po svoje karte i vidimo se 26. prosinca na Šanku?!

Karte: 45/60kn | Pretprodaja: Entrio prodajna mjesta

#NEWVIDEO: youtu.be/AtEy-S6ECKw

Šank je osmislio zanimljiv način kako se fanovima i prijateljima odužiti za vjernost i odanost svih ovih godina. Naime, kako iduće godine slave prvih 10 udarnih godina, bend je odlučio, svaki mjesec naredne 2020., izbaciti po novi singl s nadolazećeg albuma, čije ime još drže u tajnosti. Neke pjesme su već snimljene, a neke su spremne da se završe. Kao vrhunac proslave desete godine rada benda, planiraju i veliku koncertnu turneju promocije petog studijskog albuma, ali krenimo redom...

Prvi singl i spot za pjesmu 'Živjeli', bend posvećuje svim bendovima koji su utjecali na njihovo stvaralaštvo, dobrim prijateljima i glazbenom odrastanju. Na njoj gostuje i legendarni svestrani pulski panker Todor iz Antitodora. Kao što je to i uobičajeno, pjesma je potpuno u njihovoj DIY produkciji, a spoz za pjesmu su snimili Nikola Mrkša i Ivan Mrkoci Mrva. Kadrovi su snimljeni na legendarnim zagrebačkim i pulskim lokacijama. Mrva uz prepoznatljivu gitaru, potpisuje i miks pjesme.

Vidimo se 26.12. na Šanku?!

FB:facebook.com/events/1757865007680345/