Ulaznice za Samobor: Josip Škiljo - TO JE TA ŠEMA - Stand-up Comedy Show, BUNKER SAMOBOR CENTAR ZA MLADE, Samobor | Srijeda, 15.03.2023., 20:00h | Entrio.hr
Samobor: Josip Škiljo - TO JE TA ŠEMA - Stand-up Comedy Show

Samobor: Josip Škiljo - TO JE TA ŠEMA - Stand-up Comedy Show

BUNKER SAMOBOR CENTAR ZA MLADE, Samobor

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Samobor: Josip Škiljo - TO JE TA ŠEMA - Stand-up Comedy Show, 15.03.2023. u BUNKER SAMOBOR CENTAR ZA MLADE, Samobor

SRIJEDA 15.03. U 20H - BUNKER SAMOBOR (Centar za mlade) - JOSIP ŠKILJO - TO JE TA ŠEMA - STAND-UP SHOW

Komičari SplickeScene nakon duuuuge apstinencije gostuju u Samoboru, po prvi put u Bunkeru. Na novom druženju vas očekuje "To je ta šema", drugi po redu one man show Josipa Škilje. Čoviku se puno toga motalo po glavi kroz osam godina otkako nastupa kao stand-up komičar, a izvedbu njegovog novog showa u Samoboru pogledajte u srijedu 15. ožujka u 20 sati. Vidimo se!

Cijena ulaznice -> 8 eura (60.28kn), na dan showa 9 eura (67.81kn)
 
 FIZIČKA PRODAJA:
Ghetaldus optika / Ferde Livadića 6, Samobor / Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00-20:00 / Sub 08:00-14:00 (Kontakt: +385 1 6011 106)
➡ Prije početka na ulazu ako ostane mjesta

O showu:

“To je ta šema” je show koji će obilovati crticama iz Škiljine svakodnevice, bilo da je u pitanju familija, posao ili samo blesave ideje koje mu padaju na pamet kada ode na putovanje ili se susretne s državnom administracijom. Na koje se sve načine ne snalazi u svojim raznolikim životnim ulogama ispričat će vam kroz sat i pol showa, a na vama je da dođete i nasmijete se!

VIŠE O ŠKILJI:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je četrdesetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Cover photo: Ivo Šubić

UPITI I INFORMACIJE[email protected]