Entrio

RSVP 2018

RSVP 2018

Plaza Event Centar, Zagreb

O događaju

RSVP 2018 je treće izdanje festivala koji okuplja event stručnjake iz regije, a održat će se 21. i 22. veljače 2018. u Plaza Event Centru u Zagrebu. Tijekom dva dana RSVP festival donijet će bogat program koji će vam omogućiti da naučite nešto novo i upoznate najnovije trendove u svim segmentima koji događaj čine uspješnim, kreativnim te kvalitativno i kvantitativno mjerljivim. Od četiri programska smjera, jedne glavne i dvorane i najvećeg showrooma do sada, pružit ćemo vam sve moguće alate da svoje evente učinite još boljima!
Ne zaboravimo ni godišnju festivalsku nagradu Attend za najbolja događanja u regiji. Attend se dodjeljuje u 8 kategorija, a dobitnike bira žiri sastavljen od nezavisnih event, marketing, dizajn i PR stručnjaka te lanjskog pobjednika. Prijava je potpuno besplatna, a možete prijaviti neograničen broj evenata!
Ideja iza RSVP festivala je da nađemo vremena dva dana godišnje i okupimo sve vas koji sudjelujete u organizaciji evenata i da razmijenimo ideje, družimo se, učimo i razgovaramo o tome što se događa u industriji. Od ljudi iz prodaje, developera i menadžera do producenata, dizajnera, kreativaca i ekipe iz cateringa, evente čini niz segmenata koji sinkronizirano djeluju da ostvare jedan zajednički cilj... savršen event. Ovaj festival je za sve vas koji ostavljate krv, znoj i suze na terenu!