Ričardova predstava

[OTKAZANO] Ričardova predstava "Oči Uoči Zgospod’non" u Puli!

Kaštel Pula, Pula

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za "Ričardova predstava "Oči Uoči Zgospod’non" u Puli!", 09.06.2022. u Kaštel Pula, Pula

Ričard će se sa svojom predstavom "Oči Uoči Zgospod"non" predstaviti pulskoj publici u četvrtak 09. lipnja 2022. godine. Za one kojima to nije poznato Ričard je Enijo Meštrović koji je prošle godine na lokalnim izborima u Zadru uzdrmao političku scenu i ušao u gradsko vijeće. Radnja predstave govori o uzvišenom trenutku smrti, kada glavni lik, svima dobro poznati Ričard, dolazi kod sv. Petra na suočavanje s Bogom raspravljajući o svojim životnim grijesima. Omiljeni zadarski glumac i performer Enio Meštrović autor je predstave u kojoj ujedno i igra lik svog već sada kultnog alter ega - Ričarda, a uz njega u predstavi nastupaju i glume Dragan Veselić, Gordana Hleb i Marco Grabber.