Redovna i izborna skupština udruge CISEx 2020.

Redovna i izborna skupština udruge CISEx 2020.

Poslovna inteligencija, Zagreb

O događaju

Dragi članovi,

pozivamo vas na redovnu i izbornu skupštinu udruge CISEx koja će se održati u prostorijama puba Pivana na adresi Ilica 222, Zagreb dana 20. ožujka 2020. godine s početkom u 17:30 sati.

U nastavku donosimo predloženi dnevni red:

1. Usvajanje izvješća o radu u 2019. godini

2. Usvajanje godišnjeg financijskog izvješća

3. Predstavljanje i usvajanje plana rada za 2020. godinu

4. Izbor novih članova u tijela upravljanja udruge CISEx

 

Napominjemo kako Skupština punovažno odlučuje ako sjednici prisustvuje natpolovična većina članova Skupštine udruge (čl. 24. st. 1. Statuta) te da se početak sjednice odgađa za 30 minuta, ako u zakazano vrijeme početka sjednice nije prisutan potreban broj članova. Nakon proteka tog vremena, Skupština može pravovaljano odlučivati ako je prisutna najmanje jedna četvrtina od ukupnog broja članova Skupštine (čl. 24. st. 2. Statuta).

Stoga je iznimno bitno da one osobe ovlaštene za zastupanje koje ne mogu doći osobno na Skupštinu opunomoće drugu osobu za glasanje

Napominjemo i kako pravo glasa na Skupštini ima samo punopravni član odnosno onaj o čijem je primanju u članstvo donesena odluka Upravnog odbora te onaj koji je uplatio cjelokupni iznos godišnje članarine (čl. 11. st. 4. Statuta). Molimo članove koji nisu uplatili godišnju članarinu, a žele sudjelovati na redovnoj skupštini, da to učine do 16. ožujka 2020. 

Detaljnija objašnjenja pojedinih točaka dnevnog reda nalaze se na našoj web stranici zajedno s privicima za kandidature i punomoći.

Svoje sudjelovanje na redovitoj Skupštini potrebno je prijaviti putem sustava Entrio.

 

Napomene:

  • Ovaj događaj će biti fotografiran u svrhu promocije Udruge i događaja te izvještavanja članova o aktivnostima Udruge. Fotografije će se objaviti na društvenim mrežama Udruge.
  • Prije prijave na ovaj event, molimo pročitajte pouku o privatnosti udruge CISEx na sljedećem linku  kako biste se upoznali s načinom na kojim obrađujemo osobne podatke i sa pravima koja kao ispitanik imate po GDPR-u.
  • Za dodatne informacije obratite nam se na info@cisex.org.