Entrio

Red Bull Music Academy Session w/ Oddisee

Red Bull Music Academy Session w/ Oddisee

The Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Red Bull Music Academy Session
Oddisee | w special guest Phat Phillie
THE GARDEN BREWERY
4. travnja 20:00 h.

Oddisee je, kažu, jedan od onih koji se može prilagoditi svemu što mu se nađe na putu, ne ograničavajući se samo na jedan žanr. Electronic, glitch, on-beat, off-beat - ma kako god mi nazivali koji stil, on za sve njih ima razumijevanja. Svojim jedinstvenim producentskim štihom, vještinama za mikrofonom i poetskim talentom, pravim imenom Amir Mohamed El Khalifa, već 15-ak godina čvrsto obitava na hip hop sceni.

Oddisee je 2006. godine bio jedan od polaznika Red Bull Music Academyja, glazbene karavane koja je u proteklih skoro dva desetljeća godišnje okupljala neke od najtalentiranijih mladih svjetskih producenata, vokalista, instrumentalista, DJ-a i sličnih, pokušavajući učiniti znatnu razliku u današnjem glazbenom okruženju.

Nećemo samo plesati uz gospodina Amira. Specijalnog gosta Phat Phillija ne treba posebno ni predstavljati. Kultna ikona hrvatskog hip hopa jedan je od onih majstora DJ-inga s čijih svirki izlaziš posljednji iz kluba, obično već prekriven znojem od prekomjernog plesanja.