Real Dog Conference

Real Dog Conference

Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 Zagreb, Zagreb

O događaju


Velika nam je čast pozvati vas na prvu i jedinu konferenciju posvećenu zaštiti i dobrobiti pasa u Hrvatskoj – „Real Dog Conference“.

Nakon izuzetno uspješne prve konferencije održane prošle godine, organizatori će se potruditi da druga konferencija ponudom i predavanjima bude još zanimljivija i raznovrsnija.

Glavni cilj konferencije je promicanje aktivnog i odgovornog vlasništva te je njen cilj da stručnim predavanjima trenera, biheviorista, veterinara, kao i razmjenom iskustava s ljudima iz prakse potakne pozitivne promjene za dobrobit pasa i njihovih vlasnika, ali i okoline na koju naša ciljana skupina ima neminovni utjecaj.
Kvalitetna edukacija je jedini ispravni put za sretan suživot svih ljudi i životinja u urbanoj okolini. Svakodnevna komunikacija s velikim brojem vlasnika pasa u posljednjih 6 godina dala nam je uvid u najčešće probleme s kojima se oni suočavaju. Dodatno, prošlogodišnja anketa na kraju konferencije, kao i sugestije stručnjaka koji se navedenom problematikom bave dugi niz godina, bili su temelj za odabir tema ovogodišnjih predavanja.

Željeli bismo napomenuti kako smo za vrijeme trajanja konferencije za sve sudionike osigurali okrjepu u obliku hrane i pića, a u subotu, 16. studenog, bit će organiziran i domjenak kako bi se svi sudionici konferencije mogli neslužbeno podružiti i opustiti.

Potaknimo zajedno pozitivne promjene i učinimo Hrvatsku boljim mjestom za naše najbolje prijatelje!