RASPRODANO! Bjelovar -

RASPRODANO! Bjelovar - "Boca istine" Stand up Show

Dom kulture Bjelovar, Bjelovar

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za RASPRODANO! Bjelovar - "Boca istine" Stand up Show, 16.02.2019. u Dom kulture Bjelovar, Bjelovar

Istina je, trojica smo komičara iz Studija Smijeha, jedinog comedy kluba u regiji i već dugo nastupamo skupa. Jedan je Zagrepčanin, drugi je Slavonac, a treći Bosanac. Također, istina je i da nijedan od nas trojice nije baš sasvim normalan, znamo se redovno osramotiti i nije nas sram o tome pričati na pozornici. I do sada smo nasmijali tisuće ljudi, to je sigurno istina. U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore, najzabavnije priče i dolazimo k vama u Bjelovar da skupamo eksamo tu bocu. Cilj nam je zabaviti vas, a vi dođite s ciljem da se zabavite.

ULAZNICE: Caffe bar "Špica" (Jurja Haulika 18), Ghetaldus Bjelovar (Frana Supila 8a), entrio.hr + na ulazu u dvoranu sat vremena prije showa
UPAD: pretprodaja 40kn, na dan 50kn
UPOZORENJE: Sadržaj samo za starije od 16 godina i mlađe od 116 godina (ovi preko 116 uvijek rade probleme)

Youtube promo: https://bit.ly/2S1FthD

KOMIČARI:
Tin Sedlar - Posudio je stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm, voli sve što vole mali. Hobiji su mu nogomet i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Više: 
https://www.facebook.com/tinsedlar88/
http://studiosmijeha.hr/komicar/tin-sedlar/
http://www.tinsedlar.com/

Marko Dejanović #NapušenaPanda- Dežurni Bosanac, svaki show mora imati jednoga prema rezoluciji UN-a 121212. Humor mu nije za svakoga. Nije za Vas ako ste osoba kojoj u titlu “hebiga” smeta ovo “ebi”, a ne ono “h”, neće Vas zabaviti ako smatrate da “o nekim stvarima” nije ok pričati javno (ili uopće) te neće biti Vaša “šalica čaja” ako “ono dole” zovete “ono dole”. Više:
https://www.facebook.com/dejanovicmarko/
http://studiosmijeha.hr/komicar/marko-dejanovic/

Goran Vinčić #Vinča - Praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira... uglavnom, ne miruje nikada. Više:
https://www.facebook.com/vinca.komicar/
http://studiosmijeha.hr/komicar/vincic-goran/