Entrio

RAMBO AMADEUS @ HARD PLACE ZAGREB

RAMBO AMADEUS @ HARD PLACE ZAGREB

Hard Place, Zagreb

O događaju

RAMBO AMADEUS
26.04.2018. Hard Place

Peto jubilarno izdanje BIGGEST LITTLE ROCK FESTIVALA najavljuje trećeg headlinera! Nakon legendarnog bubnjara grupe AC/DC PHIL RUDDA koji nastupa na drugom danu festivala, i fenomenalnih francuskih stoner rockera THE MISTAKEN SONS OF ALABAMA na trećem danu festivala – otkrivamo i trećeg headlinera koji će svirati prvog dana festivala u četvrtak 26.04. – RAMBO AMADEUS!

Description: cid:image002.jpg@01D3A6D0.517E81D0

Legendarni Rambo Amadeus dolazi po prvi puta u kultni zagrebački klub Hard Place kako bi uveličao peto izdanje Biggest Little Rock Festivala. Rambo Amadeus Svjetski Mega Car pri svakom svom posjetu Zagrebu oduševi publiku i rasproda svaki klub u kojem nastupa. Kako je Hard Place najmanji (ali ipak veliki) zagrebački klub u kojem Rambo nastupa, tako je ovo prilika vidjeti i čuti Ramba i njegov band u intimnoj atmosferi Biggest Little Rock Festivala. Njegovi koncerti su uvijek zabavni, fenomenalno odsvirani, prepuni improvizacija i sjajne zafrkancije i nikada ne znate kako će izgledati i zvučati jer je svaki Rambov nastup jedinstven.

Kao najavu nastupa na Najvećem Malom Rock Festivalu Rambo predstavlja novu pjesmu „Bi li mi kazala“ koja najavljuje novi album „Brod Budala“. O pjesmi Rambo kaže: „Tekst ove balade otvara filosofska pitanja postanka čovjeka, njegove egzistencije i reprodukcije. Dakle, pjesma je prije svega ljubavna, bez obzira na apsurde i kotradikcije koje sadrži.“ 

Prva prilika da vidite i čujete Rambo Amadeusa u klubu Hard Place u sklopu 5th Biggest Little Rock Festivala u četvrtak 26.04. biti će privilegija najbržih koji na vrijeme nabave svoje ulaznice po cijeni od 80 kn. Ako koja preostane na ulazu u Hard Place će koštati 100 kuna!