Radionica

Radionica "Uvod u psihoterapiju"

ONLINE putem ZOOM-a, Zagreb

O događaju

Zanima vas psihoterapija i voljeli bi saznati više o dobrobitima psihoterapijskih tretmana koji pomažu u rješavanju psihičkih i emocionalnih poteškoća ili poteškoća u odnosima?
Htjeli bi upisati neku od psihoterapijskih edukacija, ali među mnogobrojnim pravcima, niste sigurni koji je pravi za vas? I sami smo bili na tom mjestu!

Ako ste se prepoznali u gore navedenom ili ste jednostavno znatiželjne osobe koje neprestano rade na sebi, prijavite se na našu radionicu koja okuplja vrhunske predavače i stručnjake iz područja psihoterapije i na kojoj će biti predstavljeno i demonstrirano preko 10 psihoterapijskih pravaca. Očekivano trajanje radionice je 6 sati.

Radionica se odvija ONLINE putem ZOOM-a. Sudionici će dobiti poveznicu na e-mail nekoliko dana prije održavanja radionice. 

Radionica „Uvod u psihoterapiju“ pružit će osnovna znanja i demonstraciju najzastupljenijih psihoterapijskih pravaca poput kognitivno-bihevioralne, psihoanalitičke, realitetne, geštalt, sistemske, seksualne terapije, transakcijske analize i dr. Govorit će se o važnosti psihoterapije generalno te će se polaznici susresti s tehnikama i vježbama gdje će na praktičan način moći vidjeti što bi oni sami mogli dobiti od psihoterapije. Te će im aktivnosti pomoći prepoznati koji bi psihoterapijski pravac bio najbolji za njih ukoliko se odluče na edukaciju iz psihoterapije, ali i ukoliko su u potrazi za psihoterapeutom za sebe.

PREDAVAČI
Milan Košuta, dr. med., poznati psihijatar i psihoterapeut s privatnom ordinacijom u Zagrebu. Autor knjige „Susret kao lijek“ u kojoj se bavi egzinstencijalističko-fenomenologijskom psihoterapijom i romana „Ljubavni život profesora Baltazara Sertića“.
Božidar Popović, dr. med., spec. psihijatrije, psihoterapeut, učitelj i supervizor sistemske obiteljske psihoterapije s edukacijom iz kibernetičke psihoterapije, NLP-a i transakcijske analize. Radi u dnevnoj bolnici Odjela psihijatrije Opće bolnice Našice. Osim grupne i obiteljske psihoterapije, radi s traumama i poremećajima hranjenja. Otac je četvero djece.
Izv. prof. dr. sc. Marina Nekić, predaje na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru, geštalt psihoterapeutkinja s edukacijom iz seksualne psihoterapije. U znanstvenom i stručnom smislu interesno je orijentirana na razvojnu psihologiju, psihologiju seksualnosti te psihološku pomoć, psihoterapijski i savjetodavni rad.
Martina Paliska Šaina, magistra psihosocijalne pomoći, vlasnica PSIHOtera savjetodavnog i edukativnog centra, KBT psihoterapeut, geštalt terapeut pod supervizijom s formalnom edukacijom iz teorije izbora, realitetne psihoterapije i suradničkog vođenja. Učiteljica autogenog treninga i Wingwave Coach.

O ORGANIZATORU
Amigdala igra važnu ulogu u našem mozgu tako što nam pomaže osjetilnim informacijama pridati emocionalnu važnost.
U Amigdala centru odabrali smo ulogu promicanja djelatnosti psihoterapije i pozitivnog utjecaja profesionalnog terapijskog odnosa na osobni rast, zadovoljstvo i zdravlje pojedinca.
Pridružite nam se na tom putu!

POSJETITE NAS NA: www.amigdalacentar.hr i www.facebook.com/amigdalacentar

Veselimo se vašem sudjelovanju na radionici te zajedničkom rastu i razvoju!