Radionica PUT PROMJENA

Radionica PUT PROMJENA

Holistički centar Soul, Zagreb

O događaju

Radionica PUT PROMJENA namijenjena je razvijanju osobne sposobnosti prilagođavanja promjenama koje se događaju u nama i oko nas. Materijalističko-potrošačka kultura koja je danas prevladavajuća na planetu izlaže opasnosti i nesigurnosti ne samo veliku većinu stanovništva, već i sam život na planetu. Radionica je namijenjena stjecanju znanja i vještina nužnih za život u takvome svijetu, ali i mijenjanje takvoga svijeta.

Radionica PUT PROMJENA namijenjena je osobama koje u svoj život ili okruženje žele unijeti promjene koje će ih dovesti do većeg životnog zadovoljstva i ispunjenja. Radionica se održava u petak, 1.6.2012. od 18 do 21 sat, te subotu i nedjelju, 2. i 3.6.2012. od 10 do 17 sati. Svrha radionice je povezivanje osobnog razvoja, tj. “rada na sebi” ili “procesa spoznaje tko mi uistinu jesmo” s djelovanjem u svijetu na mijenjanju okolnosti, ne samo za sebe, već i druge.

Radionica započinje procesom uvida u vlastito stanje u odnosu na promjene (metoda “4 sobe promjene”).

UNUTARNJI SVIJET razmatramo prvoga dana radionice. Teme prvoga dana su četiri razine stvarnosti, osobna moć, osobni suverenitet, rub rasta, tijelo, um, emocije, duhovnost i iscjeljivanje. Pitanje kojim se bavimo prvoga dana jest "Što sada?"

IZVANJSKI SVIJET razmatramo drugoga dana radionice. Teme drugog dana su: odnosi (intimni, prijateljski, poslovni), novac i osobne financije, posao, stanovanje, hrana i prehrambeni suverenitet, mijenjanje osobne stvarnosti i djelovanje u svijetu. Pitanje kojim se bavimo drugoga dana jest "Što ubuduće?"

Voditelj radionice:

  • Nenad Maljković, koji kaže: “U posljednje vrijeme, kao i svi, dosta čitam, slušam i gledam o siromaštvu i besperspektivnosti u Hrvatskoj, osobito mladih i starijih. To su priče o nemoći, bespomoćnosti i bezizlaznosti - koju mnogi osjećaju u vlastitim životima, no i oko sebe. Ne vjerujem u takvu stvarnost. Kao kulturni kreativac i socijalni poduzetnik tragam za rješenjima osobnih i društvenih problema s kojima nas suočava kultura u kojoj živimo. Mislim da znam neke jako dobre odgovore i da ih mogu dobro prenijeti drugima. Siguran sam da znam izlaz i da svatko može naučiti sve što treba naučiti da bi ovladao onim vještinama kojima treba ovladati.” Više o radionici i šire u razgovoru voditelja za zadarski Humani portal.

Suvoditeljice radionice su:

  • Jasminka Mužinić, psihologinja, trenerica i coach, ovlaštena za primjenu metode “4 sobe promjene” u osobnim i organizacijskim promjenama. Više o Jasminki možete doznati ovdje.

  • Ksenija Vrabec, terapeutkinja i instruktorica, voditeljica Holističkog centra Soul. Više o Kseniji i njezinom radu možete doznati ovdje.

Gost predavač je:

  • Ben Ralston, terapeut i učitelj, te učitelj joge u Sivanandinoj tradiciji. Porijeklom je iz Engleske, iz Londona, a sada živi u Sloveniji i otuda širi svoju međunarodnu terapeutsku praksu. Više o Benu i njegovom radu možete doznati ovdje.

U cijenu radionice uključena su predavanja i vježbe, pribor za bilježenje, korištenje prostora i ručak oba dana (vegetarijanski po izboru).

Kako do Holističkog centra Soul doznajte pomoću ove fotke s uputama.

Osobama kojima je potreban smještaj u Zagrebu tijekom radionice, a ne mogu se smjestiti kod rođaka ili prijatelja, preporučam obližnji privatni smještaj Petrova ili Hotel Maksimir (ali sami se raspitajte za cijene, odnosno potražite si smještaj koji vama najbolje odgovara).

Lijep pozdrav, Nenad Maljković 

(moji kontakt podaci su u desnom gornjem kutu, ispod adrese)