RAB ISLAND HERO MTB MARATON

RAB ISLAND HERO MTB MARATON

OTOK RAB, RAB

Naziv Cijena Količina
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje
  • Bankovnom uplatom

Trenutno nema dostupnih Entrio ulaznica.

O događaju

Još smo u nižim razredima osnovne škole naučili da se otok definira kao dio kopna koji je potpuno okružen morem. Tek smo kasnije morali otkriti da je otok zapravo više. Puno više. Pogotovo za nas bicikliste. Ne moramo ti ni objašnjavati kako je to voziti bicikl po otoku. Voziti MTB. To već znaš. I to se ne može naučiti u školi, već moraš osjetiti na vlastioj koži.

Zato smo pod svaku cijenu novu utrku Seriesa htjeli organizirati na kopnu okruženom morem. I to ne na bilo kojem, nego na malom otoku koji je toliko velik, toliko raznovrsan. Na Rabu.

Kroz pustinju i prašumu

Kamen, šljunak, pjesak, blato, šuma, more, sunce, i ti. Put oko svijeta u 60 km. Crveno, bijelo, zeleno, plavo. Miris mora, crnogorice i smilja. Sva osjetila jednako angažirana kao tvoje noge dok pedaliraš po usponima i nizbrdicama. Po plažama, Kamenjaku, Dundu, Premužiću.

Robinzonski. Samo što nisi sam. Imaš svoj bicikl. Ti i on. Sami protiv svih. Protiv drugih natjecatelja, protiv prirode i protiv sebe. Možeš to. Jer već jesi heroj, samo to moraš dokazati. Sebi.

Na Rabu. 12.9. Na Island Hero 2020.