Pula Ladies night duo stand up (Hr/Slo) - Marina Orsag i Martina Ipša

[OTKAZANO] Pula Ladies night duo stand up (Hr/Slo) - Marina Orsag i Martina Ipša

Šumi more, Pula

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene putem www.entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja. Za ulaznice kupljene na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Napominjemo, povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Heroine humora stižu u Pulu!
Marina i Martina nositeljice su titule European Hero of humor 2018 kao i pionirke stand up comedy scene u svojim državama.
Ne propustite se nasmijati uz njih do suza raznim ženskim temama, muškim temama, i svim onim ostalim zajedničkim temama koje nas svakodnevno okružuju. Ove dvije dame balkanskog stand upa uvjeriti će vas kako stand up komedija apsolutno nije samo muški posao., a ni uživanje u ženskom humoru samo za žensku publiku.
Marina Orsag (Hr)
Marina Orsag je vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.
Osnivačica Večeri otvorenog mikrofona, stand-up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand-up comedy scene u Hrvatskoj.
U šesnaest godina karijere iza sebe ima preko 3500 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand-up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015.
Martina Ipša (Slo)
Martina Ipša jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki.
Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U 11 godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy central Extra.
Upad 50kn, pretprodaja na Entrio online, na prodajnim mjestima Entrio.hr. (Activa Travel Pula, Scalierova 1. i Klub Kotač, Gajeva 3) te u Šumi more beach baru.
Konzumacija pića u klubu je obavezna i nije uračunata u cijenu ulaznice.
Veselimo se dolasku i vidimo se uskoro.
Mjesta su ograničena radi mjera pa požurite po svoje ulaznice na vrijeme.