Projekt Ilica: Q'ART // Ilica TV - ILICA ŠIROM ZATVORENA

Događaj će uskoro početi, molimo pričekaj…

Preuzmi ulaznicu na vrijeme!

Ukoliko si se već prijavio za ovaj virtualni događaj - priključi se ovdje

Naziv Cijena Količina
LIVE ILICA

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

26.00 kn
Ulaznica je ujedno i donacija za Projekt Ilica: Q'ART koji se uglavnom financira iz donacija građana. Ovom ulaznicom podržavate vrijedan kulturno umjetnički projekt i naše djelovanje u smjeru kvalitete života u zajednici. Pridružite nam se i online te pratite Projekt Ilica: Q'ART gdje god bili, ako već niste s nama na Ilici. Hvala vam od ♥️
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje

O događaju

Ilica je simbolički i prepoznatljiv topos Zagreba, a Projekt Ilica: Q'ART multidisciplinarni je projekt čiji je cilj osmisliti novu ulogu trenutno zapuštenih i neiskorištenih prostora, kao i iznova osmisliti ulogu glavne gradske ulice, očuvati njezine proizvodne obrte te sačuvati, ali i otvoriti nove kulturne sadržaje. Festival će, kao višedimenzionalno multidisciplinarno događanje, kroz kulturne sadržaje, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, prezentacije te podruštvljenu kulturu blisku lokalnoj afirmirati u zajednici novo vrijeme bogatog Iličkog kulturnog života koristeći inovativne alate, nove tehnologije i komunikacijske materijale.

Na našem Ilica TV-u, između ostalog, moći ćete pratiti jedinstveni jazz koncert koji se održava na tramvajskoj stanici, a program Ilica Tv-a učinit ćemo zanimljivim i kroz različite razgovore sa više ili manje poznatim licima Ilice. Kroz svoje male ekrane upijte jedinstveni doživljaj festivala zajednice.

Informacije o projektu i program pratite na www.projektilica.com