Entrio

Prodajni backstage

Prodajni backstage

MindLab, Zagreb

O događaju

Baviš se prodajom, a ne znaš što se događa u pozadini?

Osoba si koja se profesionalno bavi prodajom, tim velikim pokretačom cijele industrije? Baš ti i tvoji rezultati ključna su karika da se svi kotačići simultano zavrte, a još nisi siguran/na što se to događa u prodajnom backstageu i zbog čega ti izostaju rezultati?

Sve to i još puno više saznaj 30.11.2018. od 9:00 do 17:00 sati u prostorima Mind Lab-a u Zagrebu.

Ova jednodnevna edukacija osmišljena je od strane jednog psihologa, jedne stručnjakinje u komunikologiji i jedne iskusne prodavačice. Svatko od njih kroz svoja znanja i iskustva prenijet će ti što se to točno odvija u pozadini procesa prodaje, a što do sada nisi znao/la ili nisi vidio/vidjela. Saznaj sve ono što tvoji kolege neće podijeliti s tobom, niti ćeš pronaći na Googleu.

Želimo da ti ova edukacija da vjetar u leđa, i upravo zbog toga kombiniramo kraće teoretske dijelove s vježbama, igrama i pričama iz osobnog prodajnog iskustva.

Sandro Kraljević, mag. psihologije                    Sandro se bavi temama psihologije prodaje, u kojima će se dotaknuti postavljanja ciljeva u prodaji, razloga zbog kojih ljudi kupuju, te potreba kupaca. Također će ti reći kako pristupiti ključnoj osobi u nekoj tvrtki, staviti vlastiti ego pod kontrolu, te premostiti prepreke u našoj glavi.

Zrinka Peharec, mag. ekonomije i mag. komunikologije                                              Zrinka se dotiče uvjerenja u prodaji, metoda za prezentaciju, zabranjenih riječi u komunikacijiskom prodajnom procesu, govora tijela i uvjerljivog predstavljanja, te toga kako pravilan izbor riječi i pristup dovodi do pravih prodajnih rezultata.

Željka Barišić, dipl.oec.                                  Željka će iz svog petnaestogodišnjeg prodajnog iskustva objasniti koje su ključne stvari za uspjeh u prodaji; dat će ti više informacija o tipovima kupaca, konkretne tehnike za zaključenje prodaje, te će ti objasniti kako možeš iskoristiti moć sugestije u prodaji.

Mjesto i vrijeme:

Mind Lab d.o.o., Sokolgradska ulica 74, 10 000 Zagreb

30. 11. 2018., 09:00 – 17:00