PREMIJERA –

PREMIJERA – "Misusovo" – Josip Škiljo - tematski stand-up comedy show

Split Circus (Monty Python), Split

O događaju

Ovog Velikog petka, 19. travnja, ne propustite premijeru novog one man showa Josipa Škilje!
„Misusovo“ je tematski stand-up comedy show, a samo ime daje naslutiti o kojoj temi se radi. Kroz zadnjih nekoliko godina nakupilo se dosta srodnog materijala i sazrjelo je vrijeme da se sažme u jedan nastup. Religije nude odgovore na brojna pitanja, ali na neka Škiljo još uvijek traži odgovor. Kroz 75 minuta svoje propovijedi proći će kroz njih za sve one koji ne traže odgovore, nego zajebanciju, jer to ovaj show i nudi. „Misusovo“ najbolje opisuju stihovi onog poznatog psalma:

Ništa SKANDALOZNO, samo nebulozno.
Ništa KONTROVERZA, samo zeza.
Ništa PROVOKACIJA, samo zajebancija.
(Show u stihovima nije, samo nek' se ekipa smije!)

Misusovo

UPAD (simboličnih): 33 kn

FIZIČKA PRODAJA:
➡ Entrio prodajna mjesta: Ghetaldus Optika (City Centar Split); Croatia Records (Bulićeva 1 / Pjaca); Ghetaldus Optika (Marmontova 8); Dancing Bear (Dioklecijanova 6); Ghetaldus Optika (Trg Braće Radića 10 / Voćni Trg)
➡ Na ulazu ako ostane mjesta

Ne vršimo rezervacije već samo pretprodaju/prodaju na ulazu. Sve ulaznice kupljene u pretprodaji/na ulazu imaju sigurno sjedeće mjesto bez obzira na vrijeme dolaska na show. Nema rezervacije stolova, sjeda se po redoslijedu dolaska.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Više o Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetšestogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!


INFORMACIJE ➡ info@splickascena.com

SplickaScena