Predstava MRVICE IZ DNEVNOG BORAVKA -GK Žar ptica - 12. TJEDAN SMIJEHA

Predstava MRVICE IZ DNEVNOG BORAVKA -GK Žar ptica - 12. TJEDAN SMIJEHA

Arena Varaždin, Varaždin

Naziv Cijena Količina
Ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

50.00 kn
Hvala Vam na kupnji ulaznica za 12. Tjedan smijeha. UŽIVAJTE U PREDSTAVI! www.kerekesh-teatar.hr
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Ovo je priča o jednoj neobičnoj zagrebačkoj obitelji. O svemu nam pripovijeda desetogodišnji dječak Janko. On je izrazito pametan i zbog toga mu je u školi često dosadno.

Janko je umjetnički nadaren. Odlično piše i surađuje s časopisom za mlade. Piše članke u kojima progovara o svakidašnjim problemima koji ga muče. Jankov tata je nezaposlen. Inače je diplomirani filozof, ali kod kuće izrađuje nakit. Jankova mama je crtačica u Zagreb filmu, a sestra Marina je otkvačena srednjoškolka koja neprestano brine o svom izgledu, frizuri i noktima. Obitelj muči nestašica novca i zbog toga su svi nervozni i često se svađaju. Janka muče i drugi problemi. Zaljubljen je u Moranu, prijateljicu iz razreda koja se ponaša vrlo čudno prema njemu. Zbog svoje zaljubljenosti Janko ne može navečer zaspati. Što je stariji to mu se čini da je sve manje pametan i sve mu je manje jasno što treba raditi. Čak ga njegov najbolji prijatelj Bumbar ne razumije.

Isto tako, Janko ima problema i s Razrednicom koja ga stalno tjera da uči pjesmice na pamet, a Janko mrzi recitirati pjesmice. Pitate se što je tu neobično?

Mnoge su obitelji upravo takve. Gotovo svaki obiteljski dom ima dnevni boravak pun mrvica. Mrvice su naša svakodnevica i sasvim uobičajena stvar. Problemi koji muče Janka nisu ni malo neobični. Ono što je neobično je način na koji je Janko naumio sve te probleme riješiti.

Igraju: Petar Atanasoski, Nataša Kopeč, Ana Marija Vrdoljak, Ante Krstulović, Dunja Fajdić, Berislav Tomičić, Iskra Jirsak i Gorana Marin

Tekst: Sanja Pilić

Režija: Franka Perković

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 30%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja

Na ulazu imamo samostojeći uređaj za mjerenje temperature.