Predstava

[OTKAZAN] Predstava "Kerovi", Pula

Dom hrvatskih branitelja, Pula, Pula

Događaj je otkazan. Molimo kontaktiraj organizatora za više informacija.

Povrat novca možeš ostvariti isključivo na prodajnom mjestu gdje je ulaznica kupljena, a ukoliko si ulaznice kupio putem interneta povrat novaca će biti izvršen automatski. U slučaju dodatnih pitanja kontaktiraj nas na info@entrio.hr.

O događaju

Hit komedija - „KEROVI“, bit će izvedena 14. listopada u Domu hrvatskih branitelja u Puli, s početkom u 20 sati. Predstava koja je oduševila publiku širom regije i rasprodala sve dvorane u kojima je igrala.

Predstava “KEROVI“ urnebesna je komedija, i za vrlo kratak period je osvojila mnogobrojne nagrade na festivalima, ali najveća nagrada i priznanje jeste - dva sata neprestanog smijeha i suza gdje god je predstava odigrana .

Glumci – Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov napravili su sjajan glumački posao, a predstava obiluje komunikacijom i interakcijom sa publikom.
Neobičnost ove kazališne priče je ta, što se po prvi put možemo čuti monologe, i to 14 rasa pasa. Neki od tih monologa su najizvođeniji monolozi na prijemnim ispitima prestižnih kazališnih akademija. Gledajući predstavu, publika po prvi put ima priliku da na krajnje zanimljiv način sazna šta to psi misle o nama – ljudima, pričajući o ljubavi, prijateljstvu i odanosti. Također, shvatiti ćemo za šta nas to psi optužuju, te kako mi ljudi zloupotrebljavamo njihovu dobrotu i odanost.
Predstava „Kerovi“ će publiku nasmijati i rasplakati, ali i natjerati da se zapitaju kakvi smo „ljudi“ svom kućnom ljubimcu.