Posljednja Freudova seansa - Planet Art

Posljednja Freudova seansa - Planet Art

Napomena

Ovo je sadržaj na zahtjev, što znači da ćeš sadržaj moći gledati u ograničenom vremenskom razdoblju od 48 sati nakon uspješne kupovine.

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Posljednja Freudova seansa - Planet Art, 15.05.2021. u Entrio, Zaharova ul. 9, Zagreb

Godina je 1939. Europa tone u kaos Drugog svjetskog rata, a mi svjedočimo susretu Sigmunda Freuda i C. S. Lewisa. U neminovnom srazu dvaju svjetonazora, ova dva velika uma čije je mišljenje i djelovanje uvelike oblikovalo današnji svijet, sukobljavaju se oko pitanja Postoji li Bog?. Tijekom jednoipolsatne gorljive potrage za smislom imamo priliku zaviriti i u njihove osobne životne priče koje su ishodišta njihovih uvjerenja, ali i dvojbi.

IGRAJU: Marko Torjanac i Franjo Dijak; PRIJEVOD, SCENOGRAFIJA I REŽIJA: Marko Torjanac; KOSTIMOGRAFIJA: Đurđa Janeš; IZBOR GLAZBE: Milorad Stranić; OBLIKOVANJE SVJETLA I ZVUKA: Damir Rončević; FOTOGRAFIJA: Mladen Pobi; DIZAJN: Tomislav Veltruski; VIDEO: Hrvoje Felbar

VIŠE O PREDSTAVI

...

MALI FESTIVAL jedinstvena je vrsta online kazališnog festivala koji se održava od 1.svibnja do 12.lipnja 2021. Tijekom tog razdoblja iz udobnosti svoga doma i samo u vrijeme koje tebi odgovara, pogledaj vrhunske predstave nezavisnih kazališta.

VIŠE O FESTIVALU