PMI4UKR - Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022

PMI4UKR - Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022

UGP Caffe, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Dolazak u UGP caffe

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

300.00 kn
Online prisustvo

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

100.00 kn
Link za registrirane bit će dostavljen dan prije događaja
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

O događaju

Prijava odn. registracija za PMI4UKR - Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022, 29.06.2022. u UGP Caffe, Zagreb

PMI4UKR - humanitarna akcija: tečajevi hrvatskog jezika za izbjeglice iz Ukrajine

Prema podacima MUP-a RH, od 25. veljače do 22. lipnja 2022. u RH je ušlo ukupno 20.068 raseljenih osoba iz Ukrajine, od čega 6.816 djece (34,0 %). I djeca i roditelji suočeni su s problemom nepoznavanja latiničnog pisma i hrvatskog jezika.

PMI Hrvatska u suradnji s udrugom Glas poduzetnika, zakladom Solidarna, školom stranih jezika Polyglotte Institute i FB grupom SOS Ukrajina organizira dobrotvornu akciju prikupljanja novca za tečajeve hrvatskog jezika za ukrajinske izbjeglice.

Cilj nam je ubrzanim tečajevima koji će se održavati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku te online, pomoći u premošćivanju jezične barijere koja onemogućuje zapošljavanje ili nastavak školovanja u Hrvatskoj, pošto se ratu u njihovoj domovini ne nazire kraj.

Sredstva će se prikupljati kotizacijama predavanja koje će se održati 29.6.2022. u 18h u UGP Caffe-u i online, na MS-Teams platformi.

Predavanje je panel ekonomskih stručnjaka i analitičara pod nazivom "Projekt uvođenja Eura u Hrvatskoj: najvažniji projekt u 2022. ili još jedan spektakularni fijasko?" na kojem sudjeluju:

Andrej Grubišić
Velimir Šonje
Dejan Kovač
Damir Vanđelić
Marko Rakar
Petar Štefanić - moderator

Predavanje donosi 2 PDU boda.

Pozivamo članove PMI Hrvatska da se pridruže akciji i registriraju na predavanje. Broj sudionika u UGP Caffe-u je ograničen, ali za online pristup ograničenja nema.

Ukoliko ne možete sudjelovati u dogovoreno vrijeme, a želite pomoći ukrajinskim izbjeglicama, možete uplatiti proizvoljni iznos na IBAN zaklade Solidarna HR8124020061500078447 i odabrati neku od akcija u sklopu fonda "Solidarno s Ukrajinom". Za uplate preko Vaše tvrtke obratite se izravno zakladi Solidarna kako bi sklopili ugovor o donaciji.

Tvrtka Entrio se u korist dobrovoljne akcije odriče svoje provizije i naknade za izdavanje karata! Naplatiti će samo proviziju od 2 % + PDV što je njihov vanjski trošak kartične obrade. 

Hvala od srca!