Pedja Bajović 3x3 stand up - S nogu

Pedja Bajović 3x3 stand up - S nogu

Supercaffe, Zagreb

O događaju

Od utorka 13.10, pa onda u devet tjedana od 20 sati, u Suppercaffeu (Preobraženjka 3, Cvjetni trg) kreću po tri izvedbe svake od tri tematske predstave: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. 

Zbog epidemioloških mjera i olakšavanja kompletne procedure dolaska i boravka na ovim večerima, sva kupovina ulaznica obavlja se preko sustava Entrio. Broj mjesta u klubu ograničen na 24.

S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije)

Cjelovečernja stand up comedy predstava S NOGU* je, na svojoj prvoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijala preko dvije tisuće Hrvata, Slovenaca, Bosanaca sa sve Hercegovcima, Srba i Crnogoraca… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi! U međuvremenu je ova predstava obišla 30 zemalja i nasmijala je našu publiku od Vancouvera do Tasmanije i od Madrida do Helsinkija!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim “našim prostorima”, u “regiji” ili “regionu”, Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji…uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itakodalje sve do nepriznatog Plutona.

·  ‘Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.

·  Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?

·  Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?

·  Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?

·  Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?

·  A, gdje je nestalo makedonsko devojče…? 

 Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU*!

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja