Pale Origins i MBurns u Močvari

Pale Origins i MBurns u Močvari

Klub Močvara, Zagreb

Sve Entrio ulaznice su rasprodane. Kontaktiraj organizatora za više informacija :)

O događaju

PALE ORIGINS (Zagreb)
MBURNS (Rijeka)
Petak 17.9., 20:00, upad: 30/40 kn

Lokacija: Močvarna terasa
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Covid putovnice nisu potrebne.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.⁣

▬▬▬
U petak, 17.9., dolaze nam Pale Origins, moderni peteročlani metal bend nastao početkom 2016. godine te MBurns, četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine!

Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda. To je rezultiralo izdavanjem prvog full-length albuma "Shoganai", koji je svijetlo dana ugledao u travnju 2020. godine. S obzirom na to da ga nisu imali priliku promovirati, možemo ga očekivati u glasnom i žestokom izdanju jer momci zadnjih godinu i pol nisu stagnirali, već su trud i vrijeme uložili u vježbanje setliste i istovremeno radili na novim materijalima.

Deset godina stariji MBurns, od svog je osnutka odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina). 2011. godine bend izdaje svoj prvi istoimeni album i EP s obradama nazvan "From Cover To Cover". Nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017., MBurns izdaje svoj drugi album "More To Life Than This", a nedavno izbacuje i single "The Rapture" kojim najavljuje novi materijal.

Pozivamo sve ljubitelje žestokog zvuka da na vrijeme nabave svoje ulaznice jer je kapacitet ograničen i pridruže nam se u Močvari 17.9.!

Vidimo se!