Outdoor Podgora

Outdoor Podgora

Podgora, Podgora, Split-Dalmatia County

O događaju

4+1=5 kod je OUTDOORZA5

OUTDOR PODGORA SE ODGAĐA!!! NOVI TERMIN - 28. - 30. svibnja 2021.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije i novih mjera uvedenih na nacionalnoj i županijskoj razini se "Outdoor Podgora" ODGAĐA na kraj svibnja. Novi termin održavanja je 28. - 30. svibnja 2021. Sve kupljene ulaznice vrijede i za nove datume, a povrat novaca za kupljene startnine možete zatražiti u sustavu Entrio.hr, putem web adrese  https://www.entrio.hr/refund i to najkasnije do 16.05.2021. Program i uvjeti održavanja utrki, uvjeti rezervacija smještaja ostaju NEPROMIJENJENI!

Molimo za razumijevanje i vidimo se u Podgori!

Outdoor Podgora je jedinstveni, novi sportski festival koji će za prvomajski vikend u tom prekrasnom mjestu na Makarskoj okupiti ljubitelje biciklizma, trail trčanja i kajaka odnosno sve zaljubljenike u kretanje, prirodu i aktivni život.

Outdoor Podgora je osmišljen kako bi privukao natjecatelje, ali i članove njihovih obitelji i prijatelje koji će prvi „topli“ vikend u godini, zahvaljujući zanimljivom i raznolikom programu te povoljnim paketima smještaja, odlučiti provesti u sportskoj zabavi i odmoru.

Outdoor Podgora nudi Gran Fondo biciklističku utrku oko Biokova, dvije Trail trkačke te čak tri uzbudljive Sea Kayak utrke u predivnoj destinaciji koja se spaja plavetnilo mora i monumentalnost planine. 

Natječite se, povedite obitelj ili prijatelje, uživajte u mediteranskim okusima i mirisima i u novu sportsku sezonu uđite napunjeni zdravom energijom Outdoor Podgore.

 

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja