Outdoor Podgora

Outdoor Podgora

Podgora, Podgora, Split-Dalmatia County

Naziv Cijena Količina
Outdoor Podgora - Gran Fondo

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice


Akcija - Uzmi 5, a plati samo 4!
150.00 kn
Podgora Outdoor Gran Fondo idealna je prilika za potpuno proljetno razbuđivanje. Predivna destinacija, izazovna ruta, plavetnilo mora i surova ljepota Biokova pružaju nesvakidašnji i jedinstveni biciklistički doživljaj. Ruta Podgora Outdoor Gran Fonda osmišljena je na način da spoji najbolje što destinacija pruža. Start i cilj nalaze se u samom središtu Podgore, jednog od najljepših mjesta Makarske rivijere, a trasa od 101,5 km s visinskom razlikom 1.604 m vodi vas oko cijelog Biokova sa spektakularnim završnim spustom. Grand Fondo starta 29.5.2020. u 10h
Outdoor Podgora - Trail run

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice


Akcija - Uzmi 5, a plati samo 4!
150.00 kn
Outdoor Podgora donosi dvije zanimljive i uzbudljive trail trkačke rute: kraću od 12,6 km s visinskom razlikom od 381 m te dužu od 21,8 km i s visinskom razlikom od 948 m. Rute vode obroncima Biokova iznad Podgore, a pogled na plavetnilo Makarske rivijere te Hvar i Brač dat će vam dodatni poticaj za trčanje. Utrke će biti realizirane na profesionalnoj razini s elektroničkim mjerenjem vremena, feed zonama, osiguranom medicinskom skrbi te svim ostalim uslugama potrebnim za puni užitak, zabavu i najbolje moguće rezultate. Trail run utrke startaju 29.5.2021. u 10h.
Outdoor Podgora - Sea Kayak race

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice


Akcija - Uzmi 5, a plati samo 4!
150.00 kn
Podgora je idealno mjesto za uzbudljivu utrku morskim kajacima. Outdoor Podgora Sea Kayak race vam, uz priliku za odmjeravanje snaga s drugim ljubiteljima ovog sve popularnijeg sporta, pruža mogućnost da najljepši dio Makarske rivijere vidite s „prave“, morske strane. Natjecatelji se mogu odlučiti između dulje (3 km) i kraće (1,5 km) trase, a pripremili smo i posebnu dječju (10+) odnosno obiteljsku utrku duljine 1 km. Sve se utrke veslat će se oko kontrolnih točki postavljenih u trokut, a razlikuju se samo u broju krugova koje potrebno odveslati.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

  • Kartično plaćanje

O događaju

4+1=5 kod je OUTDOORZA5

OUTDOR PODGORA SE ODGAĐA!!! NOVI TERMIN - 28. - 30. svibnja 2021.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije i novih mjera uvedenih na nacionalnoj i županijskoj razini se "Outdoor Podgora" ODGAĐA na kraj svibnja. Novi termin održavanja je 28. - 30. svibnja 2021. Sve kupljene ulaznice vrijede i za nove datume, a povrat novaca za kupljene startnine možete zatražiti u sustavu Entrio.hr, putem web adrese  https://www.entrio.hr/refund i to najkasnije do 16.05.2021. Program i uvjeti održavanja utrki, uvjeti rezervacija smještaja ostaju NEPROMIJENJENI!

Molimo za razumijevanje i vidimo se u Podgori!

Outdoor Podgora je jedinstveni, novi sportski festival koji će za prvomajski vikend u tom prekrasnom mjestu na Makarskoj okupiti ljubitelje biciklizma, trail trčanja i kajaka odnosno sve zaljubljenike u kretanje, prirodu i aktivni život.

Outdoor Podgora je osmišljen kako bi privukao natjecatelje, ali i članove njihovih obitelji i prijatelje koji će prvi „topli“ vikend u godini, zahvaljujući zanimljivom i raznolikom programu te povoljnim paketima smještaja, odlučiti provesti u sportskoj zabavi i odmoru.

Outdoor Podgora nudi Gran Fondo biciklističku utrku oko Biokova, dvije Trail trkačke te čak tri uzbudljive Sea Kayak utrke u predivnoj destinaciji koja se spaja plavetnilo mora i monumentalnost planine. 

Natječite se, povedite obitelj ili prijatelje, uživajte u mediteranskim okusima i mirisima i u novu sportsku sezonu uđite napunjeni zdravom energijom Outdoor Podgore.

 

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja