OTKAZANO - Phil Rudd @ HARD PLACE ZAGREB

OTKAZANO - Phil Rudd @ HARD PLACE ZAGREB

Hard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za OTKAZANO - Phil Rudd @ HARD PLACE ZAGREB, 27.04.2018. u Hard Place, Zagreb

Na veliku žalost organizatora i hrvatskih fanova, legendarni bubnjar grupe AC/DC Phil Rudd sa svojim novim bandom otkazao je prvi dio Europske turneje zbog tehničkih i organizacijskih poteškoća! Tako neće nastupiti na dva zakazana koncerta u Hrvatskoj u zagrebačkom klubu Hard Place u petak 27.04. i u Puli u subotu 28.04. javili su noćas iz managmenta Wave 365 Media.

Originalni bubnjar AC/DC sa svojim novim bandom nastupa u Hard Place-u u sklopu Biggest Little Rock Festivala u petak 27.04.
PHIL RUDD BAND
The original drummer of AC/DC
27.04.2018. Hard Place

Peto jubilarno izdanje BIGGEST LITTLE ROCK FESTIVALA najavljuje svog prvog headlinera! Po prvi puta u Hrvatsku stiže legendarni bubnjar grupe AC/DC Phil Rudd sa svojim novim bandom! Nastupit će u zagrebačkom klubu Hard Place u petak 27.04.

Ovaj kontraverzni bubnjar kojeg nazivaju „heart & soul of AC/DC“ preko 30 godina bio je bubnjar jednog od najvećih svjetskih bandova australskih AC/DC (1975.-1983. i 1994.-2015.) i svirao je na 15 albuma koji su se prodali u više od 200 milijuna primjeraka! Bezvremenske hitove poput „Higway to hell“, „T.N.T.“, „Let there be rock“, „Back in Black“ i mnoge druge krasi njegov fenomenalni i neponovljivi ritam. Phil Rudd je (sa ostalim članovima AC/DC) 2003. primljen u Rock and Roll Hall of Fame (Rokenrol kuću slavnih), a zbog pravnih problema na Novom Zelandu Rudd se nije mogao pridružiti bandu 2015. godine na ''Rock or Bust“ turneji pa ga je zamjenio Chris Slade. Koliko Phil nedostaje bandu govori i činjenica da i basista Cliff Williams napušta band jer ne može svirati bez Phila i Malcoma.

Phil Rudd je tijekom 2014. sakupio novu ekipu i snimio svoj prvi solo album „Head Job“ koji je na tragu AC/DC zvuka. Phill je izjavio: „Da Vam kažem istinu ne mogu biti j****o sretniji sa albumom. Jako sam ponosan na njega i sa svime što smo na njemu napravili. Momci su sjajno svirali, zvuk bubnja je odličan... stvarno je fenomenalan!“

Zbog svojih problema sa zakonom (Phil je „zaradio“ osam mjeseci kućnog pritvora) promocije albuma nije bilo, no sada kada je sve iza njega Phil kreće na turneju na kojoj sa svojim Phil Rudd bandom predstavlja novi album, ali svakako i svira najveće hitove svog matičnog banda!

Prva prilika da vidite i čujete ovu istinsku živuću legendu u Hrvatskoj je u klubu Hard Place u sklopu 5th Biggest Little Rock Festivala u petak 27.04. Kontigent „early bird“ ulaznica po cijeni od 80 kn može se nabaviti putem entrio.hr i u Hard Place-u! Nakon rasprodaje kontigenta ulaznice će koštati 100 kuna!