Opposite / Lawrence Klein pres. Mathias Schober

Opposite / Lawrence Klein pres. Mathias Schober

Tunel, Šibenik

O događaju

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da u subotu 23. veljače u Šibenik dolazi veliki producent i DJ Mathias Schober, umjetnik čija glazba ima sve više poklonika.

Tri tjedna nakon što Tunel uz BOga otpleše Jahar, plesat ćemo tako i na remix te stvari by Mathias Schober!

Berlinskog DJ-a i producenta Mathias Schobera nazivaju čovjekom s tisuću lica. Osim što objavljuje pod svojim imenom i pseudonimima SHOW-B i SB, vlasnik je izdavačke kuće Lossless kroz koju s partnerom Thomasom Herbom razvija projekt SBTH, a s kolegom Tikkom projekt Internacional Electrical Rhythms.

Njegovu glazbu rado i često konzumiraju Schoberovi cijenjeni glazbeni kolege kao što su Sven Väth, Dixon, Mano Le Tough i Âme, a berlinski DJ i producent koji nam u subotu dolazi u Tunel, rado se poigrava trakama i remiksira Pooleya, BOga i stvari brojnih drugih velikih artista.

Paralelno, kroz svoj label Lossless razvija izvođače kao što su portugalski genijalac Trikk, odnosno iskusni nizozemski majstor Love Over Entropy, koji će u Tunelu 16.03. nastupiti live te dijeliti pult s našim Fikcio Mongerom te Sergejem Snoozeom.

Mathias Schober nastupio je sredinom veljače u zagrebačkom Mastersu, nakon čega je Sessiondigger napisao:

'I onda je zašio Matjaž. Iskreno, ne znam kad je u Mastersu netko krenuo takvim ritmom i s takvom energijom, izuzev Danielle Balldelija, ali to je skroz druga glazba. Ali količina energije je otprilike takva. Ako bi mene pitali kakav bi ja očekivao set od Schobera, ja bi rekao - poslušajte njegovu stvar "The set of rules". Eto, takav set hoću da bude. I bio je takav set. U kojem nije bilo stvari "The set of rules".

Odjurio ga je u komadu i bio je jako nabrijan, a malo onak izgleda ko štreber. Al mu zato glazba nije štreberska. Nije to ni neka sušta egzotika, nešto je tu njegovih remixeva, kao što je onaj za Bog - Jahar, ali i &ME, Rippertona, Rex The Doga, Anthony Georges Patricea i Olivera Giacomottoa', napisao je Sessiondigger.

Ima li bolje preporuke za doći poslušati ovog vrhunskog DJ-a u Tunelu?

Schober je gost klupske večeri Opposite koju RatCatov resident Lawrence Klein održava prvi put ove godine, a ujedno i prvi put u svom matičnom klubu Tunelu.

Opposite je krajem prošle godine proglašena najboljom novom klupskom večeri u Hrvatskoj te je nagrađena Ambasadorom.

Upad je i dalje bagatela pa u Šibeniku vrhunske strane DJ-e gledamo i slušamo po cijeni od kutije cigareta i šalice makijata!

Dakle, samo 40 kuna u pretprodaji putem sustava Entrio, odnosno 60 kuna na vratima.

Vidimo se na podiju!