[ODGOĐENO] World's Greatest QUEEN SHOW by THE BOHEMIANS

[ODGOĐENO] World's Greatest QUEEN SHOW by THE BOHEMIANS

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Događaj je odgođen i novi datum će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 17.05.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

 

” THE WORLD’S GREATEST QUEEN SHOW” – ROCK SPEKTAKL GRUPE THE BOHEMIANS U SJEĆANJE NA FREDDIE MERCURYJA 17. TRAVNJA 2020. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

Najbolji svjetski Queen show sa međunarodno prznatom grupom The Bohemians iz Velike Britanije se vrača u u Zagreb 17. travnja u Boogaloo Club! Nakon prošlogodišnjeg nezaboravnog koncerta u zagrebačkom Boćarskom domu kada su The Bohemians u pratnji dvadeset i pet članskog simfonijskog orkestra iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka oduševili rasprodanu dvoranu su nam ovoga puta The Bohemians pripremili poseban show za ljubitelje čvrščeg rock zvuka bez simfonijskog orkestra.

The Bohemians će vam dočarati nezaboravan audio-vizualni nastup sa najvećim rock himnama legendarnih Queen i proći kroz sve faze rada grupe Queen i Freddie Mercuryja, vječnim rock remek – djelima i zaraznim pop himnama, kao što su; ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Killer Queen’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘The Show Must Go On’, ‘We Will Rock You’, ‘We Are the Champions’, „Another One Bust the Dust“, „Don’t Stop Me Now“, „A Kind Of Magic“, „Radio Ga Ga“, „Under Pressure“, „I Want It All“, „I Want to Break Free“, „One Vision“, „Invisible Man“, „Innuendo“,...

Grupa The Bohemians koju čine Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara. Okupili su se prije dvadeset godina s naumom odavanja počasti veličanstvenim Queen; od „ludih 70-ih“ preko „magičnih 80-ih“ godina prošlog stoljeća sa željom da dokažu svijetu i sebi, da su jedna od najdinamičnijih najuzbudljivijih tribute grupa na svijetu, a što im je i uspjelo! The Bohemians se mogu pohvaliti sa nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama,a u više navrata su nastupili i za oficijalni fan klub Queen.

Početak koncerta je najavljen za 20:00 sati, a cijena ulaznica iznosi 99 kn za prvih 200 ulaznica, zatim će ulaznice koštati 130 kn, a na dan koncerta 150 kn. Također su u ponudi i VIP ulaznice koje osiguravaju sjedeće mjesto na povišenoj tribini i uslugu konobara, cijena VIP ulaznica iznosi 160 kn u pretprodaji i 180 kn na dan koncerta te su limitiranog broja i mogu se kupiti samo preko Entrio sustava.

Nakon koncerta će se publika moći nastaviti zabavljati uz 80's Party by Tomi Phantasma koji će se održati u maloj dvorani Boogaloo Cluba i za posjetitelje koncerta će ulaz biti besplatan.