[ODGOĐENO] PlayIT Show

[ODGOĐENO] PlayIT Show

Arena Zagreb, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Jednodnevna ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

60.00 kn
Ulaznica vrijedi za jedan dan PlayIT show-a.
Jednodnevna ulaznica / Mastercard® & Maestro® -10%

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

50.00 kn
Vrijedi isključivo za kupovinu Mastercard® & Maestro® kartica, u slučaju kupovine drugim karticama vaša ulazica neće biti važeća. Ulaznica vrijedi za jedan dan PlayIT Showa.
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Događaj je odgođen i novi datum održavanja će biti uskoro objavljen.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 12.07.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!


PLAYIT show je najveći gaming i IT festival u Jugoistočnoj Europi koji premijerno u 2020 g. iz Budimpešte dolazi u Zagreb. 

PLAYIT dvodnevni festival je za sve - Od e-sports natjecanja, gaming, cosplay, Youtubera i influencer fanova preko adrenalinskih sportova i dron utrka, do tematskih zona za klince i klinceze, teen, roditelje i odrasle.

Posjetitelji mogu isprobati najnovije igre, nove generacije konzola, sudjelovati u raznim novim programima, dokazati se na terenskim natjecanjima, kupovati gadgete i IT opremu po ekskluzivnim cijenama. Doživite uzbudljive nastupe na pozornici, družite se, otkrijte mnogobrojne zanimljive zone i budite dio prvog izdanja najvećeg gaming i IT festivala u regiji!