Octopoulpe u Močvari

Octopoulpe u Močvari

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Octopoulpe u Močvari, 17.06.2021. u Klub Močvara, Zagreb

Cereal Booking Night(s) part 1:
OCTOPOULPE (Francuska/Meksiko)

Četvrtak 17.6., vrata 19 h, koncert 20 h
Upad u pretprodaji: 30 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 40 kn
Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets
Online prodaja ulaznica:
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

▬▬▬
U suradnji sa Cereal Bookings u dva dana ugostit ćemo dva poprilično različita, ali izuzetno originalna benda s dva kraja svijeta!

U četvrtak, 17.6., iz Meksika nam dolazi Octopoulpe! Mnogima već poznata, hardcore-punk/math-core hobotnica koja istovremeno svira bubanj, kontrolira druge instrumente, svjetla i video produkciju (naravno, zahvaljujući velikom broju krakova) po treći put stiže u Zagreb, ovaj put predstavljajući svoj novi album "Kichompré"! Nakon rasprodanog Surogata te davne 2019. godine kada su koncerti bili sasvim normalna pojava, vrijeme je da se math-core zabava ponovi u Močvari!

Vidimo se! ????

▬▬▬
Cereal Booking internacionalna je glazbena agencija iz Melbournea na čelu s Lucijom Ivšić, dugogodišnjom protagonisticom hrvatske glazbene scene i članicom benda Punčke. Algiers, Black Lips, Jan Kinčl, Trokut, Jonathan i So Beast samo su neka of imena u njihovom portfoliju. U prosincu 2020. godine, CB lansirao je i prvu nezavisnu glazbenu zajednicu, Cereal Music Talks, s namjerom razvoja programa edukacije, povezivanja, razmjene i potpore nezavisnom glazbenom sektoru. Više informacija o tome kako postati dio rastuće zajednice možete pronaći na sljedećem linku: cerealbooking.com

▬▬▬
Močvarna terasa otvorena je svakim danom od 17 do 22 h!

Podijeli događaj: