NS Sesvete - Oženjeni - HIT Stand Up Komedija by BIS comedy

NS Sesvete - Oženjeni - HIT Stand Up Komedija by BIS comedy

Narodno sveučilište Sesvete, Sesvete

Sve Entrio ulaznice za ovaj događaj su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za NS Sesvete - Oženjeni - HIT Stand Up Komedija by BIS comedy, 11.11.2022. u Narodno sveučilište Sesvete, Sesvete

Nakon rasprodane prve izvedbe u Narodno Sveučilište Sesvete vraća se HIT Stand Up Komedija "Oženjeni" BIS comedy kolektiva. S početkom u 20h Tin Sedlar, Goran Vinčić, Marko Dejanović i Hrvoje Krmelić pričati će o ljubavi, vezama, seksu i svemu vezanom za dijeljenje života s nekim. 

Upad: 60kn

(*Entrio naplaćuje 8kn provizije po izdavanju ulaznice)

FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ TISAK media centri (najbliži: City Centar One East - Radno vrijeme: pon-sub 9:00-21:00, ned 9:00-21:00)
➡ GHETALDUS [078] - ZG - Garden Mall
Rudolfa Kolaka 14, Zagreb
Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00-21:00
Kontakt: +385 1 5495 445
➡ GHETALDUS [089] - ZG - City Centar One East
Slavonska avenija 11d, Zagreb
Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 21:00
Kontakt: +385 1 5559 081
➡ Druga entrio.hr prodajna mjesta potraži OVDJE
➡ Na ulazu sat vremena prije početka predstave ako ostane ulaznica.

O IZVOĐAČIMA:
Tin Sedlar: Tek nedavno oženjen. Jadničak još ni ne zna što ga čeka. Za sad mu je lijepo i nasmijan je. Jako voli svoju dragu i voli ju uključivati u svoj stand up. Zajedno odlučuju o svemu. Barem ona tako kaže. Ali stvarno ju voli. Ona je najbolja. Ona je i složila ovaj tekst o njemu.

Marko Dejanović: Oženjen jer je htio iskoristiti porezne olakšice. Ovih dana iz stana izlazi samo kad vodi klinca u vrtić ili park te navečer ako ima nastup. Jednom je uhvaćen pri katatoničnom skrivanju u dječjem šatoru u IKEA-i, opirao se pri nasilnom izvlačenju, pružao pasivni otpor i svima psovao švedsku majku. Iako nije bilo Šveđana oko njega.

Goran Vinčić: Čo’ek seljak! Oženjen za djevojku iz vlastita sela. Ali im je beba rođeni Zagrepčanin. Goran se ne boji Nazgula pa ponosno nosi prsten. Iako na prvu izgleda kao kakav tradicionalni pater familijas, čovjek je to zavidnih kuharskih talenata koje jedino nadmašuje talentom gutanja bureka i eksanja tegli meda.

Hrvoje Krmelić: Sam za sebe će reći da se osjeća kao da su ga Oženili. Ali definitivno nije u braku! Ne želimo imati problema sa nekim organizacijama i tvrditi da je Hrc (Hrvojev maštoviti nadimak) u braku. Ne treba nam odluka Ustavnog suda koja nam brani da to u čemu je Hrc zovemo brakom. Dakle, Hrvoje nije u braku, ali je na više od jednog načina uvršten u oženjene!

Vidimo se! #BIScomedy