Entrio

Nova godina u The Garden Brewery

Nova godina u The Garden Brewery

The Garden Brewery, Zagreb

O događaju

Lansirajmo se u Novu 2018. godinu zajedno!
The Garden Brewery u slavljeničkoj noći na Žitnjak donosi najbolji i najjednostavniji recept koji čine dobra glazba, dobro pivo i dobro društvo.

Za prvi dio su zadužena dobro poznata zagrebačka imena, cijeli raspon naših craft piva brine se da su vam grla i okusni pupoljci sretni i spareni sa sjajnom hranom koju donosi Bura i sol, a baš vi svojim dolaskom ćete osigurati da je na dočeku super društvo.

Sjajna Ivona Kovačević, trenutno jedna od najboljih hrvatskih DJ-ica, u novogodišnjoj noći predstavit će nam najbolje od njene glazbene selekcije.

Pepi Jogarde je često odgovoran za groznice raznih večeri kao DJ, promotor, vlasnik bon ton store & galleryja, voditelj programa Mastersa, glazbeni direktor The Garden Breweryja i urednik radijske emisije Adriatic Coasting. 

Boris Poklepović aka Bocca Sofistifunk prebire po vinilima i vrti soul, jazz, funk, hip-hop, disco i sve što zvuči funky.

Nik Orosi, mnogima poznatiji kao i najuspješniji barist u Hrvatskoj, donosi live nastup koji obuhvaća deep house i disco s funky twistom, začinjen sa sintesajzerima iz 80-tih.

Ulaz na proslavu Nove godine je 200 kuna.

Cijena uključuje pivski happy hour - 30% popusta na sva naša bazična piva - na šanku od 20 sati do ponoći, te gurmanske nareske za koje je zaslužna ekipa Bura i sol, kao i piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć. Na šanku su cijelo vrijeme dostupna i razna pića, kao i ponuda Submarine burgera koji će biti sniženi za 30%.