Nova godina Hawaii Style

Nova godina Hawaii Style

Top Terme Topusko, Topusko

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Nova godina Hawaii Style, 31.12.2015. u Top Terme Topusko, Topusko

Facebook event


Hau'oli Makahiki Hou (how-oh-lay ma-ka-hee-key ho)! Naučite ovo izgovarati kako god znate i umijete, jer samo su vam ta rečenica i kupaći kostim potrebni za Novogodišnje slavlje u Termama Topusko!

O čemu se radi?
Da biste osjetili atmosferu Havaja, ne morate letjeti miljama daleko. Dovoljno je da se uputite do Terma Topusko i okusite slatko-šarene koktelčiće uz nezaboravan party u bazenima.

Kada?
31. prosinca, naravno! Dođite u 20 sati. Biti će dovoljno da do ponoći naučite koju riječ havajskog.

Gdje?
Na hrvatskim Havajima, u Termama Topusko (Trg bana Josipa Jelačića, 44 400 Topusko), koje su od Zagreba udaljene samo 90 kilometara, od Karlovca i Siska 50 kilometara, a od granice sa BIH i Slovenijom kao luka Pearl Harbor i glavni grad Honolulu.

Tko?
Vi i naši zabavljači.

Za odličnu atmosferu i glazbu bit će zaduženi DJ GO CUT- alfa i omega na DJ sceni koji je početkom 1998. godine s Damirom Ludvigom i Goranom Štetićem organizirao jedan od najuspješnijih projekata hrvatske klupske scene u klubu The Best, Astralis party koji traje do današnjih dana i JAKŠA JORDES - kralj saksofona s bogatom karijerom i na europskoj sceni koji s DJ-om čini savršeni tandem.
Havaji su nezamislivi bez ležaljki i koktela. Uz ležaljke na kojima možete započeti party i predahnuti tijekom lude novogodišnje zabave, za koktele će se pobrinuti koktel majstor VJENCESLAV MADIĆ KISHONI - poznati hrvatski koktel majstor koji uživa u pripremi koktela, žongliranju, ali i u podučavanju drugih u svojoj školi za barmene, a plesačice kao s Waikiki plaže podizat će atmosferu cijelu večer.

Dress code?
Ako ne znate što obući na Havaje, nema Vam pomoći.
Dovodimo Vam ljeto usred zime pa posegnite za kupaćim kostimima i lepršavom, ljetnom odjećom.

Koliko havajskih dolara?
● Ulaz na Havaje (bazene) + plesanje u Tihom oceanu (cjelovečernji party) + hrana i piće* cijelu večer
= 400,00 kuna
● All-inclusive: ulaz na Havaje (bazene) + plesanje u Tihom oceanu (cjelovečernji party) + hrana i piće* cijelu večer + noćenje** + “anti-hangover day” idući dan (kupanje + sauna)
= 650,00 kuna

*Kokteli se naplaćuju odvojeno: 30,00 kuna po koktelu
**Ako dolazite u ekipi, moguć je smještaj u kućama pored Termi Topusko.

#nye2016