M.O.R.T.

M.O.R.T.

Klub, Rijeka

O događaju

12.10. s početkom u 22 sata, Klub. ima čast ugostiti jednog od najboljih regionalnih rock bendova nove generacije - M.O.R.T.

M.O.R.T. . je beskompromisni punk - blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine dolazi sadašnji bubnjar Mile i tada snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Od tada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na
festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013. godine.

U srpnju 2014. godine izlazi album ˝Odjel za žešće˝ koji je pobrao odlične kritike, ujedno i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. Početkom 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Treći službeni album „Tužna kocka“ izašao je prvog aprila 2016. godine i još jednom su sve kritike dovele album u kategoriju albuma godine. „Tužna kocka“ je također
nominirana za nagradu PORIN u kategoriji Rock album godine. Bend je cijelo to vrijeme na turneji, šireći energiju i njihovu glazbu.
Ne propustite odličnu svirku energičnog benda M.O.R.T.

Ulaznice se u pretprodaji po 40 kn mogu nabaviti na online. Na dan koncerta ulaz je 60 kn.

https://mort-bend.com/

https://mortbend.bandcamp.com/

https://www.youtube.com/user/UTERO13