Monsters of Metal u Rijeci!

Monsters of Metal u Rijeci!

Pogon Kulture, Rijeka

Naziv Cijena Količina
Pretprodaja
70.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
⚡️ MONSTERS OF METAL ⚡️
petak, 13.03.20., Pogon Kulture
Black Metallica Tribute Band
Piece of Maiden - Iron Maiden tribute band
After ⚡️ Metal Fešta ⚡️
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

???? 66 komada akcijskih božićnih ulaznica po 60 kn u prodaji do isteka zaliha ili 31.12.
???? pretprodaja 70 kn
???? na dan koncerta (ako ostane) 90 kn
@ The Beertija - Rijeka, Dallas Music Shop Rijeka.
Online:

Black Metallica tribute band formiran je ne tako davne 2016. godine, a čine ga vrhunski muzičari, zakleti fanovi Metallice koji su poželjeli kroz nezaboravne festivalske i klupske nastupe svoju ljubav prema Metallici prenijeti na mnogobrojnu publiku. Zahvaljujući vrhunskoj svirci i odličnom performansu Black Metallica Tribute gotovo preko noći stiče ogromnu popularnost među fanovima Metallice i postaje jedan od najtraženijih Metallica Tribute bandova u Europi, o čemu svjedoče brojni koncerti koje bend održava u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Austriji, Rumunjskoj, Bugarskoj, Makedoniji, Srbiji, itd.
Nevjerojatna fizička sličnost frontmena Black Metallica Tribute banda sa James Hetfieldom i sjajna svirka benda ostavit će sve prisutne bez daha i učinit će da se osećate kao da ste na
koncertu originalne postave Metallice!

Piece of Maiden čine bijesni Iron Maiden fanovi i vrhunski metal glazbenici čiije sviračko umijeće i iskustvo stavlja ovaj bend na tron najvećeg europskog Iron Maiden tribute benda!
Frontmen ovog tribute diva je Bogi Manić, čiji vokal nevjerojatno podsjeća na vokal velikog Brucea Dickinsona, a mladenački podnosi i najteže i najviše dionice najvećih hitova jednog od najvećih metal bendova na svijetu!

Dođi na najveću metal feštu u gradu!