Mile Kekin Trio feat. Chef K. Misirača @SINDIKAT / uklj. hrana i piće

Mile Kekin Trio feat. Chef K. Misirača @SINDIKAT / uklj. hrana i piće

Tvornica Kulture P232, Zagreb

Odabir sjedala

Načini plaćanja:

Košarica

  • Trenutno nemaš ulaznica u košarici
  • ×

    Ulaznica: {{ cartItem.price}} kn, Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice}} kn

    x{{ cartItem.quantity }}
  • Klikni na mapu i odaberi ulaznice
  • ×

    {{ cartItem.ticketType }}

    Pozicija: {{ cartItem.label }}

    Ulaznica: {{ cartItem.price.toFixed(2)}} kn, Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice.toFixed(2)}} kn

Ulaznice:
{{baseTotal}} kn
{{total_fee_quantity}}x Naknada :
{{customerFeeTotal}} kn
Osnovica:
{{baseTotal}} kn
Popust:
-{{discount}} kn
Ukupno:
{{shoppingBasketTotal}} kn

O događaju

Tvornica Kulture predstavlja osvježenje u programskoj ponudi: Sindikat Food Club by Tvornica Kulture

Sindikat objedinjuje glazbu i gastronomiju te uz jedinstvenu kombinaciju doživljaja predstavlja odmak od klasične gradske ponude restorana i koncertnih prostora.

Koncertni prostor Tvornice Kulture za potrebe food club večeri preinačen je u upečatljiv restoran-bar koji nudi jedinstvene kombinacije nastupa renomiranih glazbenika i gurmanskih kreacija vrhunskih chefova.
Vegetarijanske, veganske, mesne i riblje delicije ekskluzivno kreirane od strane najboljih hrvatskih chefova dolaze s odabranim vinima.

Tijekom studenog i prosinca 2020 Sindikat Food Club ispunit će Tvornicu Kulture eminentnim domaćim glazbenicima u nešto drugačijem, akustičnom izdanju: Mile Kekin Trio, Natali Dizdar, Vatra, Marko Tolja, Neno Belan, Igor Geržina, Detour, Mangroove i Pavel, a za originalan menu, okuse će kreirati najpoznatiji hrvatski chefovi, među kojima su Tom Gretić, David Skoko, Mate Janković, Deni Srdoč, Mate Sučić i brojni drugi.

 

Svoje mjesto osigurajte na vrijeme u sustavu Entria jer je kapacitet sjedećih mjesta strogo ograničen uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

 

KALENDAR DOGAĐANJA:

 

11.11. Martinje uz Šajetu / chef Marko Miljak

13.11. Neno Belan i Fiumens / chef Mate Janković

14.11. Neno Belan i Đavoli / chef Mate Janković

20.11. Igor Geržina / chef Deni Srdoč

21.11. Detour / chef Deni Srdoč

27.11. Mangroove / chef Mate Sučić

28.11. Pavel / chef Mate Sučić

04.12. Mile Kekin Trio / chef Kristijan Misirača

05.12. Natali Dizdar / chef Kristijan Misirača

12.12. Vatra / chef David Skoko

13.12. Marko Tolja / chef David Skoko

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Masku za lice je moguće kupiti na mjestu događaja

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja

Kapacitet je strogo ograničen na 200 mjesta.