Entrio

Mi ostajemo u Hrvatskoj | Rijeka

Mi ostajemo u Hrvatskoj | Rijeka

Klub mladih Rijeka, Rijeka

O događaju

PORINIMO SUTRAŠNJICU NAŠE GENERACIJE
Različitih stavova i pogleda na svijet ujedinjuje nas isti cilj o sutrašnjici - naša generacija želi ostati živjeti u Hrvatskoj. Svrha nam je poboljšavati položaj mladih, najprije u lokalnoj zajednici, a zaključno i na državoj razini.

INATIMO SE, ZAJEDNO
Suprotiva želi omogućiti ujedinjenje mladih i okupljenje u najvećim gradovima RH: Splitu [26.8], Osijeku [23.9], Rijeci [21.10] i Zagrebu [4.11]. Na tim ćemo se okupljanjima međusobno upoznati i umrežiti, educirajući se o EU građanskim alatima za aktivno sudjelovanje i zahtjevanje promjena u državi (Nacionalni Program za Mlade: https://goo.gl/HrrqWx). Cilj nam je predstaviti podatke istraživanja o statusu mladih, otvarajući dijalog s prisutnim lokalnim predstavnicima za donošenje odluka zaključno dogovarajući konretne konvergentne zahtjeve, rješenja i strategije budućnosti.

RIJEČ JE NA NAMA
Pridruži nam se na trećem od četiri okupljanja, u Rijeci, 21. listopada 2017. s početkom u 9:30h (na lokaciji koju ćemo uskoro potvrditi).

REZERVIRAJ SVOJE MJESTO
Ispuni prijavnicu i osiguraj svoje mjesto: https://goo.gl/AKjefk
>> tvoji podaci (ostat će tajni za javnosti i privatni od nemogućnosti zloupotrebe) su nam potrebni radi izdavanja certifikacije Youthpass - Erasmus Plus Projects, kao i evidencije o popunjenosti ograničenog broja slobodnih mjesta na osiguranoj lokaciji.

RASPORED
09:30 - Registracija sudionika
10:00 - Otvaranje konferencije
11:00 - Nacionalni program za mlade
12:15 - Ručak
14:00 - Istraživanje potreba mladih
15:00 - Pauza
15:30 - Simulacija rada Savjeta mladih
17:00 - Zatvaranje konferencije

DOĐI U RIJEKU
Sve troškove sudjelovanja: hranu, piće, materijale okupljanja (edukacijski priručnik, naljepnica, program rada, olovke i papiri itd.) te putne troškove pokrivamo pomoću sredstava financijske potpore European Commission kroz program Erasmus+.

KONTAKTIRAJ NAS
U vezi bilo čega, slobodno nam se javi na: suprotiva.ssmh@gmail.com ili ovdje putem Facebook poruka. Pozivamo te da nam se pridružiš i u grupi: Suprotiva Forum.

POTPORA
Projekt se provodi uz financijsku podršku Agencija za mobilnost i programe Europske unije unije kroz Erasmus+ program (KA3 - Stukturirani dijalog).

PROVODITELJI+PARTNERI
World Youth Alliance Hrvatska, Klub mladih Rijeka, OU Podum, Udruga Impress, Udruga SplitMisli te Udruga Prizma.

Jedva te čekamo upoznati sa svim ostalim sudionicima. Jako nam je drago što imaš motivaciju upoznati se s nama, podružiti i uključiti u pothvat mijenjanja zajedničke sutrašnjice i otkrivanja rješenja za bolju budućnost naše generacije - budućnost koju zajedno dijelimo. Vidimo se uskoro!

> čekiraj kako nam je bilo u kolovozu u Splitu: https://goo.gl/T8Gdu7
> čekiraj kako nam je bilo u rujnu u Osijeku: https://goo.gl/KZwWUg

JAKO SMO DRUŠTVENI
https://twitter.com/suprotiva
https://www.instagram.com/suprotiva/
https://www.youtube.com/channel/UCquz7etgwfgj6ZFLBBblLZw
http://medium.com/@suprotiva

NAŠ NEWSLETTER [gore-lijevo-pretplata]:
https://goo.gl/wjReXy