Matija Cvek & The Funkensteins

Matija Cvek & The Funkensteins

Club ZENTA, Split

Naziv Cijena Količina
Ulaznica

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

80.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

MATIJA CVEK & THE FUNKENSTEINS stižu u Split!

INFO ULAZNICE
Cijena: 80,00kn
Na dan koncerta: 100,00kn
Online i na svim prodajnim mjestima Entria
Broj je ograničen


Ovaj mladi glazbenik i kantautor jedno je od najbrže rastućih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Pune tri godine predanog rada i interakcije s publikom, doveden je do vrhunca i jedan san je ispunjen – Matija Cvek predstavlja svoj prvi album „Izbirljivo i slučajno“!
Kada je prije tri godine predstavio pjesmu „Visine“, neosporan talent i golema energija, vidjela se u mladom pjevaču koji je tada tek započinjao svoju karijeru. No, tek će kasnije biti sasvim jasno da u ovom mladom autoru postoji mnogo više od samog potencijala.
Svi su bili suglasni u jednom; Matija Cvek će postići veliki uspjeh! I upravo se to dogodilo.
Iza Visina, uslijedile su pjesme koje su se redom promaknule u radijske hitove. Pjesme „Praviš me ludim“, duet s TBFom „Probudi se, pokreni se“, „Drama“, „Plaža“ bile su pjesme koje su pozivale na ples. Za pjesmu „Nasloni se“ koju je Matija Cvek snimio s Matijom Dedićem, mnogi su rekli da je jedna od najljepših domaćih balada ikad snimljenih.
Kao sukus svega što se događalo protekle tri godine, Matija danas u rukama drži svoj album prvijenac „Izbirljivo i slučajno“!
Ovaj izvođač odlikuje se iznimno kvalitetnim LIVE nastupima sa svojim bandom The Funkensteins s kojima izvodi kako autorske pjesme tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona koje Matija često navodi kao svoje glazbene uzore.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije. #jersviratisemora

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Događaj se održava u smanjenom kapacitetu od 50%

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Masku za lice je moguće kupiti na mjestu događaja

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja