Marko Louis - Tvornica - Beskraj tour by Barcaffe

Marko Louis - Tvornica - Beskraj tour by Barcaffe

Tvornica kulture, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Načini plaćanja:

Trenutno nema dostupnih Entrio ulaznica.

O događaju

24.04. u goste nam dolazi jedinstveni Marko Louis!

“Moja muzika briše granice. Ja sam jedan srećan imigrant.”

 Nakon godinu dana,  u zagrebačku Tvornicu kulture vraća se jedan od najperspektivnijih glazbenika mlađe generacije na ovim prostorima.

Marko Louis ime je koje je dobro poznato u glazbenim krugovima naše regije, a oni sretnici koji su uživali na prošlogodišnjem koncertu u Malom pogonu Tvornice znaju kakav impresivan dojam je na njih ostavio ovaj talentiran, karizmatičan i strastven glazbenik.

 Njegova glazba privlači pozornost jer predstavlja jedinstvenu kombinaciju suvremenog soula i world muzike s primjesama popa, jazza, funka i reggea.

Marko Louis u svojim pjesmama surađuje glazbenicima iz cijeloga svijeta među kojima su Vasil Hadžimanov, Vlatko Stefanovski, Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Saxena (Indija) i Layth SidiQ (Armenija/SAD).

 Sa svojim novim singlom "Ninana" najavio je treći serijal regionalne turneje pod nazivom "Beskraj Tour by Barcaffe", te će u sklopu iste posjetiti devet gradova od kojih je jedan upravo Zagreb.

Nakon albuma "Shine on me", "Beskraj" i "Euridika", najava je to i za njegov četvrti studijski album koji će se zvati "Sloboda", a ovih dana je objavio i duet "Kraj" s glazbenicom Lenom Kovačević.

Pored novih pjesama Marko Louis objavljuje na Youtube svoj novi koncertni snimak pod nazivom "Marko Louis Espresso Session by Barcaffe" kojim ujedno najavljuje ovu balkansku turneju. Marko je na ovom koncertu predstavio svoje poznate pesme u drugačijem svijetlu u akustičnoj izvedbi u intimnom ambijentu.

 "Ovaj projekat je jedan od omiljenih koje sam do sada pripremao. Jedinstven je osećaj izvoditi pjesme uz veliki bend sa gudačkim sastavom. Pesme su dobile novu dimenziju, a nema ništa lepše kada ti je publika na metar od tebe i osetiš i vidiš svaku emociju." izjavio je Marko.