Mario Biondi / Tvornica kulture

Mario Biondi / Tvornica kulture

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Mario Biondi / Tvornica kulture, 08.06.2022. - 09.06.2022. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

Koncert Marija Biondija preseljen je u Tvornicu kulture!

TVORNICA KULTURE, 8. LIPNJA, 21h

Koncert talijanske soul-jazz zvijezde Marija Biondija koji je trebao biti održan 8. lipnja u HALA Parku, zbog najavljenih loših meteoroloških uvjeta prebačen je u Tvornicu kulture.

Sve dosad kupljene ulaznice vrijede i za novu lokaciju, a broj ulaznica dostupnih u prodaji strogo je ograničen pa organizatori svim zainteresiranima savjetuju da svoje primjerke osiguraju što prije.

Mario Biondi, pjevač i kantautor raskošnog i unikatnog glasa, u Zagrebu će predstaviti novi album “Romantic” koji je svjetlost dana ugledao u ožujku. Mario Biondi je "Romantic" napisao u suradnji sa svojim fantastičnim članovima benda, Massimom Grecom i Davidom Floriom. Taj projekt je u potpunosti posvećen ljubavi i manifestiran kroz Marijev omiljeni svijet zvukova i groovea sedamdesetih.

"Šačica glazbenika, prelijepi ženski glasovi, pjesme pune groovea, prisjećanje na zvuk sedamdesetih koji nas inspirira na to da dosegnemo izvanrednost soul glazbe”, tim riječima Mario je opisao novi album.

Samo godinu dana ranije Mario nas je počastio albumom “Dare" koji je izašao dan nakon njegovog rođendana i samim time simbolično dao do znanja da on predstavlja priču koja se krije iza Marijeve karijere, ali i najavu onoga što priprema u budućnosti.

Čini se da su usporedbe s Barryjem Whiteom sada već dio povijesti. Mario Biondi je ikona i umjetnik koji će ostaviti unikatan pečat na glazbu 21. stoljeća! Ovaj soul- jazz pjevač, potiče iz umjetničke obitelji. Njegov pradjed je bio ugledni slikar, njegova baka pjevačica, a otac popularan kompozitor, pa je bilo logično da će i Mario naslijediti taj umjetnički gen.
Biondijev muzički uspjesi donijeli su mu priliku da nastupa s talijanskim velikanima poput Califonija, Bongusta, i Fiorela, kao i s američkom legendom Ray Charlesom i Čakom Kan. Imajući u vidu njegov snažan i jedinstven glas, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su Biondija počeli ohrabrivati da počne graditi solo karijeru. Marijev debi album izašao je 2006. godine, a od tada do danas niže rasprodane koncerte i nezaboravne pjesme poput "Love is a Temple", "This is What You Are", "What You Have Done To Me" i brojne druge.

CIjena ulaznice je 190 kn, a na dan koncerta iznositi će 200 kn. Ulaznice su dostupne na Entrio.hr.

Više informacija saznajte na Facebook eventu.

SATNICA:

20h - ULAZ
21H - MARIO BIONDI

Podijeli događaj: