Entrio

Marco Mendoza @ HARD PLACE

Marco Mendoza @ HARD PLACE

Hard Place, Zagreb

O događaju

Biggest Little Rock Club donosi još jednu inozemnu koncertnu poslasticu – MARCO MENDOZA + bass workshop 15. svibnja 2018.

Ne postoji puno stvari u svijetu bas gitare koje Marco Mendoza ne može ili već nije napravio. Snimao je i svirao sa najvećim imenima rock glazbe - Whitesnake, Ted Nugent, Thin Lizzy, Dead Daisies... lista je nepregledna. Mendoza je sjajan glazbenik, bilo da svira na stadionima ili u malim klubovima i nijedan stil glazbe nije mu stran bilo da se radi o rocku, world glazbi, jazzu ili fusionu. Uz sve to on je i sjajan vokalista i skladatelj koji izdaje solo albume. Upravo u sklopu promotivne turneje za svoj novi album "Viva la rock" Marco Mendoza će po prvi puta posjetiti Hrvatsku i Zagreb kao solo izvođač.
Nastup u Hard Place-u je realiziran specijalno na Marcov zahtjev jer je kada je nastupao u Zagrebu sa svojim bandom Dead Daisies navratio u Biggest Little Rock Club i strašno mu se svidjelo i rekao je "Ja kada se vratim u Zagreb želim ovdje svirati sa svojim bandom".
Novi album je pokupio sjajne kritike i Marco je na turneji sa svojim bandom, a podršku mu pružaju Black Cage band iz Austrije. Kako je Marco jedan od najpoznatijih i najtraženijih svjetskih bas gitarista tako će pri posjeti Zagrebu održati i bass workshop gdje će svim zainteresiranima pokazati svoje tehnike, objasniti načine sviranja i ispričati neke zanimljive priče. Ova jedinstvena prilika da čujemo i vidimo Marco Mendozu i njegov band u Zagrebu je rijetka poslastica za sve fanove dobre rock svirke.