[ODGOĐENO] Lovely Quinces & Domagoj Šimek Band

[ODGOĐENO] Lovely Quinces & Domagoj Šimek Band

Vintage Industrial Bar, Zagreb

O događaju

Događaj je odgođen i novi datum održavanja će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adresu.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu.

Kakva dupla poslastica vas čeka u četvrtak 19. ožujka u Savskoj 160. Dunja Ercegović (Lovely Quinces) stiže s bendom, ali uz njih stiže i Domagoj Šimek, također s bendom! Osiguraj ulaznice na vrijeme.

LOVELY QUINCES BAND facebook.com/LovelyQuinces

Tek drugi put uopće, Lovely Quinces nastupit će uživo u formi punog benda. Nakon premijere na Šalati prošlog ljeta, kada su otvarali za Skunk Anansie, sada nakon punih 8 mjeseci, Dunja će ponovo izaći na pozornicu s cijelim bandom iza sebe.

Pojačana Anjom iz Punčki, Markom Mrakovčićem i članovima She Loves Pabla, Lovely Quinces predstavit će stare, svima znane stvari, kao i nove na kojima band radi.

Ne propusti premijerno klupsko pojavljivanje Lovely Quinces uz puno-krvni band.

DOMAGOJ ŠIMEK BAND facebook.com/DomagojSimek

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek vraća nam se u pratnji benda! Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu She Loves Pablo, stiže u intimnijoj, kantautorskoj ulozi.
Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Domagoj ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku.

Bend mu čine kvalitetni mladi glazbenici: Dimitrije Đokić (klavijature i prateći vokali) i Leonard Klaić (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoje Baudoin (gitara) iz Malady Lane te Nenad Gajić (bas).