Lovely Quinces & Domagoj Šimek Band

Lovely Quinces & Domagoj Šimek Band

Vintage Industrial Bar, Zagreb

Naziv Cijena Količina
Pretprodaja
55.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Kakva dupla poslastica vas čeka u četvrtak 19. ožujka u Savskoj 160. Dunja Ercegović (Lovely Quinces) stiže s bendom, ali uz njih stiže i Domagoj Šimek, također s bendom! Osiguraj ulaznice na vrijeme.

LOVELY QUINCES BAND facebook.com/LovelyQuinces

Tek drugi put uopće, Lovely Quinces nastupit će uživo u formi punog benda. Nakon premijere na Šalati prošlog ljeta, kada su otvarali za Skunk Anansie, sada nakon punih 8 mjeseci, Dunja će ponovo izaći na pozornicu s cijelim bandom iza sebe.

Pojačana Anjom iz Punčki, Markom Mrakovčićem i članovima She Loves Pabla, Lovely Quinces predstavit će stare, svima znane stvari, kao i nove na kojima band radi.

Ne propusti premijerno klupsko pojavljivanje Lovely Quinces uz puno-krvni band.

DOMAGOJ ŠIMEK BAND facebook.com/DomagojSimek

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek vraća nam se u pratnji benda! Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu She Loves Pablo, stiže u intimnijoj, kantautorskoj ulozi.
Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Domagoj ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku.

Bend mu čine kvalitetni mladi glazbenici: Dimitrije Đokić (klavijature i prateći vokali) i Leonard Klaić (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoje Baudoin (gitara) iz Malady Lane te Nenad Gajić (bas).