Ljeto u dvorištu: RESET Vol. 4 / Pero Fullhouse

Ljeto u dvorištu: RESET Vol. 4 / Pero Fullhouse

Dvorište Inkubatora, Galerija K2, Križevci

O događaju

Ljeto u dvorištu: RESET Vol.4 / Pero Fullhouse | DJ slušaona | Petak, 3.7.2020. | 00:00 h | dvorište Galerije K2 | Ulaz: 40/50 kn

We are back ♥
S ponosom najavljujemo povratnički RESET Vol. 4!
Za mix pultom, glavom i bradom, Pero Fullhouse aka Skeptik (vinyl set), Ivan Šimonek, Robert Radamant i Janko Deković.
Mjesto za čagu: dvorište Galerije K2

DJ, promotor, vlasnik labela (Moondance Records) i festivala (Moondance festival), vinyl junkie, radijski voditelj, jedan od pionira hrvatske elektronske scene i jedan od najpoznatijih klupskih DJa u Hrvatskoj, jedan i jedini PERO FULLHOUSE stiže nam u dvorište Galerije K2 u programu RESET Ivana Šimoneka.

Izvorno nadahnut minimalizmom i Detroit technom, Pero je DJing evoluirao u egzotičnu zvučnu mješavinu svega što je između housea i techna, uz puno utjecaja Detroita, Chicaga i Berlina. Danas voli svirati duge setove na kojima može predstaviti razne žanrove glazbe. Glazba mora biti hipnotična, ponekad dublja, ponekad teža. Mora ići gore i dolje i imati različite elemente, ali uvijek s groove-om.

Svirao je s nekim od najboljih house i techno DJa kao što su Laurent Garnier, Jeff Mills, Ben Sims, Carl Cox, Stacey Pullen, MR C, Luke Slater, Derrick May, Richie Hawtin, Claude Young, Terry Francis, Layo & Bushwacka, Agoria, Kevin Saunderson i mnogi drugi.

U svojoj 25-godišnjoj DJ karijeri odradio je više od 2000 svirki u gotovo svakom klubu u regiji te u svjetskim underground klubovima poput Tresora u Berlinu, Concrete u Parizu te na velikim festivalima u Europi poput Techno Parade (Pariz), Dimensions, Resistance@Ultra Europe, Mayday, Kozzmozz, Exit, Valkana Beach Festivals (Pula) Refresh Festival, Hideout, Moondance. Svirao je i na najvećem festivalu ikad - Love Parade 1999. u Berlinu, gdje je bilo do 1,8 milijuna ravera iz cijelog svijeta.

Kako su na Perin glazbeni ukus utjecali različiti glazbeni žanrovi, od crne glazbe do punka, rane elektronike i industriala do rock glazbe, postalo mu je teško izražavati se samo kroz jedno ime pa je zbog toga 2017. pokrenuo Skeptik, svoj novi techno alias za predstavljanje svoje mračnije, industrijske i eksperimentalnije strane techna. Kombinirajući tvrdi techno i elektro sa sirovim 4/4 zvukom čime Pero briše granice žanrova stvarajući jedinstvenu atmosferu na plesnom podiju.

U Križevcima Pero će nam se prezentirati i kao Pero Fullhouse i kao Skeptik.

Ulaz u pretprodaji 40 kn (Entrio.hr i dvorište Galerije K2), na dan eventa 50 kn.