Lito smiha u Jelsi uz komičare SplickeScene:

Lito smiha u Jelsi uz komičare SplickeScene: "3 za cijenu 2!"

location-iconLjetno Kino Jelsa, Jelsa

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Lito smiha u Jelsi uz komičare SplickeScene: "3 za cijenu 2!", 04.08.2022. u Ljetno Kino Jelsa, Jelsa

Splitski stand-up komičari ovog ljeta dolaze sa 3 solo nastupa u Jelsu, a za najvjernije fanove pripremili smo promotivnu akciju u kojoj možete osigurati ulaznice za 3 showa po cijeni od 2. Vidimo se u Ljetnom kinu Jelsa!
Cijena promotivnog paketa za 3 showa -> 100kn// Ponuda vrijedi do 30.06. 
Raspored nastupa:
30.06. Tomislav Primorac: Ja sam ti takav 
14.07. Ante Travizi: Nit ora nit kopa 
04.08. Josip Škiljo: To je ta šema - Više informacija o showu!
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA :
➡ Na ulazu Ljetnog kina prije početka svakog showa
Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)
VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 8 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante Travizi -> VIDEO
Ante Travizi je dvadeset i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

UPITI I INFORMACIJE ➡ [email protected]

Vidimo se!

SplickaScena

Podijeli događaj: