Linkin Park tribute u Boogaloou!

Linkin Park tribute u Boogaloou!

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Velika je ljubav između Piknik Parka i Zagreba i to više nitko ne može osporiti! Momci iz Budimpešte koji sviraju najveće hitove Linkin Parka i ovaj će put oduševiti zagrebačku publiku kojoj dolaze čak osmi put. Teško je ostati ravnodušan kad od početka do kraja čujete pjevanje uglas klasika kao što su “In the End“, „Numb“, „Faint“, „Crawling“, „Breaking the Habit“, „One More Light“ ili “Nev Divide”. Za ovaj koncert priprema se i specijalni light show koji će svakako učiniti ovaj show i večer nezaboravnima.

Mjesto je, dakako, Boogaloo, datum je 23. listopada (subota). 

VAŽNO! Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Cijena testa na ulazu u klub biti će samo 30 kuna!

PIKNIK PARK je mađarski Linkin Park Tribute bend iz Budimpešte koji postoji već priličan niz godina i najpoznatiji je LP tribute u Europi, što i sami vole istaknuti u svojim promotivnim materijalima. Svirali su gotovo po cijeloj Europi na raznim festivalima i klubovima, no zagrebačku publiku ističu kao jednu od najdražih i najvjernijih. Ako ne vjeruješ, dođi i posvjedoči.