LAJNAP TJEDAN: 'PREŽIVJETI U OBITELJI' - Saša Turković - Stand-up comedy

LAJNAP TJEDAN: 'PREŽIVJETI U OBITELJI' - Saša Turković - Stand-up comedy

Klub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LAJNAP TJEDAN: 'PREŽIVJETI U OBITELJI' - Saša Turković - Stand-up comedy, 10.06.2018. u Klub Sax!, Zagreb

LAJNAP TJEDAN - 7. PREDSTAVA

Predstavu za završetak Lajnap Tjedna prepustili smo svojem najnovijem članu ekipe - Saši Turkoviću. 

Neke stvari u životu možete birati - odjeću, prijatelje, urologa... No, neke ne možete. Obitelj je jedna od njih. Najbolji način za suočavanje s krvnim srodstvom i sličnim elementarnim nepogodama saznajte na stand-up predstavi "PREŽIVJETI U OBITELJI". Doletite i otkrijte Sašine savjete koji će vam spasiti živu glavu na idućem obiteljskom okupljanju.


-----------------------------------------------
ŠTO JE KAKO PREŽIVJETI OBITELJ?
Sašin prvi one man show posvećen je isključivo obiteljskom životu i preživljavanju istog. Fore stvarane tijekom 44 godine Sašina života te ispolirane brojnim nastupima k'o obiteljska srebrnina nakupile su se poput režija i nastala je predstava "PREŽIVJETI U OBITELJI". 

Prvim samostalnim showom Saša će vam na pladnju poslužiti iskustvo žongliranja suživota s troje djece, brižnom suprugom, kamatnim stopama, komunalijama i poslom u čemu ćete se sigurno prepoznati. U više od 80 minuta smijeha Saša će s vama podijeliti sve aspekte obiteljske svakodnevice te vas savjetovati kako kao otac, suprug i muškarac na kraju dana zaspati sa smiješkom na licu.

"PREŽIVJETI U OBITELJ" je savršen izlazak za sve koji trebaju kratki "tajmout" od svojih najbližih i kozmološkog fenomena zvanog život. Dobrodošli!


---------------------------------------
INFORMACIJE ULAZNICAMA
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti ONLINE do dana predstave po cijeni od 40HRK -->
https://www.entrio.hr/event/lajnap-predstavlja-prezivjeti-u-obitelji-sasa-turkovic-stand-up-comedy-5241

• Na dan predstave ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 50HRK -->
Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT:
091 60 555 69

---------------------------------------
NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. :)
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen na 150.
Broj stajaćih mjesta je ograničen na 50.
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.

---------------------------------------

TKO JE SAŠA TURKOVIĆ?
Otac, suprug, biznismen i najstariji komičar LAJNAP COMEDY kolektiva. Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k'o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine stvarno pogađa. Fore su mu kao i njegovo slobodno vrijeme, kratke i britke, bez psovki i vulgarnosti, jer mora paziti što priča pred djecom. No zato će svoje najzločestije ideje upakirati u celofan pristojnosti i staviti mašnicu sarkazma da nećete ni znati kako odjednom umirete od smijeha. Nastupa isključivo u košulji i odijelu nakon što su ga dečki iz LAJNAPa zamolili da više ne dolazi u togi.

Tijekom svoje karijere (od početka kenozoika nadalje) nakupio je više od 400 nastupa. Dodatno iskustvo dobio je i life coachingom te motivacijskim govorništvom u koje povremeno upusti savjetujući ljude kako ne postati stand-up komičarem. Kada nije na pozornici, baca se na svoj dnevni posao, u gospodarskoj grani srodnoj zabavi - prodaje CNC strojeve.

Saša je komičar čiji će vas nastup oduševiti ležernošću izvedbe i opuštenom smijehu koji će vas okrijepiti.

Kako njegov um funkcionira možete saznati na njegovoj FB stranici i pogledati neke snimke:
https://www.facebook.com/Saša-Turković-231801750514389/

Ili pogledajte što kažu ljudi koji su ga gledali:
https://www.facebook.com/231801750514389/videos/368527580175138/