Entrio

LAJNAP predstavlja: UPUTE ZA ŽIVOT - Stand up comedy - Goran Vugrinec

LAJNAP predstavlja: UPUTE ZA ŽIVOT - Stand up comedy - Goran Vugrinec

klub SAX, Zagreb

Naziv Cijena Količina
PRETPRODAJA
40.00 kn
NEMA REZERVACIJA STOLOVA. Tko prvi njegovo. :) Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h. Broj sjedećih mjesta je ograničen (150). Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici. Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje. DOBRODOŠLI!
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ukupno:
0.00 kn

Načini kupnje:

O događaju

"Nova sezona je već krenula punom parom pa evo i mene solo na pozornici Kluba SAX! Poslušajte moje 'UPUTE ZA ŽIVOT'."ŠTO SU UPUTE ZA ŽIVOT?
Materijal koji sam pisao i izvodio tijekom prve sezone LAJNAP comedyja, koja je trajala od rujna 2016. do svibnja 2017. godine, oblikovao sam u svoj novi one man show. I to treći po redu, uz “eGOCentrik” i “Stvarnost 2.0”, a znate kako kažu, “treća sreća najveća”.

U novoj predstavi fore su dodatno uređene i složene u cjelinu koja će vam pružiti nezaboravnih dva sata smijeha. A pritom sigurno i naučite nešto novo!

& ldquo Upute za život” obuhvatit će sve anegdote, probleme, pitanja, veselja i nervoze s kojima se susrećemo u svakodnevici - od roditelja, preko školovanja i putovanja, do posla i starenja. Saznat će te zašto ne slati razglednice, može li se trčati sa škarama, kako je Hrvatska kupila lažne MiG-ove i čemu šminkanje prije odlaska na plažu…

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti online do dana predstave po cijeni od 40 HRK na linku --> OVDJE

• Na dan predstave ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 50 HRK. Lokacije najbliže SAX!u -->
Ghetaldus Optika, Jurišićeva 23 • Ghetaldus Optika, Draškovićeva 16 • Ghetaldus Optika, Augusta Cesarca 4 • Ghetaldus Optika, Vlaška 121/123 • NAF NAF Zagreb, Ilica 8 • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7 • Aquarius CD shop, Varšavska 13 • Croatia Records, Bogovićeva ulica 5 • Rockmark, Berislavićeva 13 • Tvornica Kulture, Šubićeva 2 • NLK Kiosk i Aquarius CD shop – Branimir Centar, Kneza Branimira 29

KONTAKT: 0916055569

NEMA REZERVACIJA STOLOVA.
Tko prvi njegovo. :)
Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h.
Broj sjedećih mjesta je ograničen (150).
Molimo da zauzmete jedno mjesto po ulaznici.
Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje.

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za mene - dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Imam više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao sam u gotovo svim dijelovima Hrvatske. Sloveniju ponekad posjetim, a odradio sam i nastupe u Beogradu i Sarajevu te Mostaru. Pričam engleski bolje od velike većine hrvatskih političara, a to sam pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste me uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha" te "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra.

Više o meni možete saznati na moj webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su me gledali - OVDJE