Entrio

LAJNAP predstavlja - TK Koza One Man Show

LAJNAP predstavlja - TK Koza One Man Show

Kino Grič, Zagreb

O događaju

Najbrutalniji komičar Lajnap ekipe ponovno izvodi svoj One Man Show u kinu Grič!

"Lažni moral, člansku iskaznicu najdraže stranke, potpisanu fotku od Sinčića ili krunicu ostavite kod kuće! Vidimo se opet 21.2. u Griču." -- Koza

"Večeras je Tomislav Kozačinski imao brutalan show. Bez tabua, bizarno, jako smiješno, udara tamo gdje se rijetko tko usudi - u "cojones" društva. Kultni nastup."
– Tomislav Pavlečić, autor i novinar.Tomislav Koza Kozacinski

Smrt i drugi manje bitni eventi
Predstava koju pod ovim (i sličnim imenima) Koza izvodi zadnje 3 godine pred publikom balkanskih prostora za koju se višestruko uvjerio da je crni humor nešto što svi vole.

Ljubitelji crnog humora i lite filozofije s nijansom svega što nije društveno prihvatljivo će svakako doći na svoje. Možda kući odete i s kojim upitnikom na glavi? No jedno je sigurno - nećete ostati ravnodušni.

Tomislav Koza Kozačinski

Po danu dizajner, po noći filozof / komičar / seronja – karijeru stand up komičara započeo je u jesen 2006. godine na maloj pozornici kluba Purgeraj, nakon čega na poziv komičara iz tadašnje skupine Sve5 nastupa kao njihov gost u redovnim večerima po klubovima u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske.

Od tada je nastupao po gotovo svim državama regije, vidio back stageove mnogih klubova i kazališta, sudjelovao na više regionalnih festivala i nikad nije jebao na temelju svog nastupa i tvrdi da stand up groupie-ji ne postoje!

Dugi niz godina uspješno pretvara vino u vodu i žene u samohrane majke (not!).

Koza, kako ga zovu prijatelji, je do danas razvio svoj stand up nastup u stil koji će mnogi nerijetko nazvati “šok” humorom, dok će on reći da “samo govori istinu” i ono što svi već odavno znaju. On smatra da humor ne smije imati granice – ako povučemo granicu na jednoj temi, ubrzo ćemo ih povlačiti posvuda.

Granicama u humoru nije mjesto. Ako ste se došli smijati – tamo gdje je Koza sigurno hoćete.

Program nije za mlađe od 16.